LCHF

29 Pins5 Följare
Quick guide to low-carb foods #lowcarb #keto #lchf

Quick guide to low-carb foods #lowcarb #keto #lchf

A-Z Guide to LCHF - "H" stands for healthy fats! This article is based on the H section of the A-Z guide to LCHF article. What fats are suitable for low carb and keto diets? This infographic gives a variety of different options that are both healthy, nutritious and generally pretty tasty too! Which one is your favorite? This infographic is from the H section of the LCHF guide at http://nutritionadvance.com/lchf-resource

LCHF: The Ultimate Resource For the Low Carb Diet

A-Z Guide to LCHF - "H" stands for healthy fats! This article is based on the H section of the A-Z guide to LCHF article. What fats are suitable for low carb and keto diets? This infographic gives a variety of different options that are both healthy, nutritious and generally pretty tasty too! Which one is your favorite? This infographic is from the H section of the LCHF guide at http://nutritionadvance.com/lchf-resource

Breakfast Muffins Banting LCHF

Breakfast Muffins Banting LCHF

Piffa till grillrätterna med en klick härligt kryddat grillsmör!

Piffa till grillrätterna med en klick härligt kryddat grillsmör!

Foto: Jenny Grimsgård

Foto: Jenny Grimsgård

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Detta är ett av de godaste grilltillbehöret som finns.  Så nu undrar jag om du också planerat att grilla ikväll ? Då tycker jag att du kopiera receptet och spring iväg och handla detta nu genast!  Denna gången gjorde jag denna på grekisk ost, gjord på komjölk- den är mildare … Läs mer

Detta är ett av de godaste grilltillbehöret som finns. Så nu undrar jag om du också planerat att grilla ikväll ? Då tycker jag att du kopiera receptet och spring iväg och handla detta nu genast! Denna gången gjorde jag denna på grekisk ost, gjord på komjölk- den är mildare … Läs mer

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Balsamicomarinerad fläskfilé till buffé. Garneringen! Foto: Jenny Grimsgård

Balsamicomarinerad fläskfilé till buffé. Garneringen! Foto: Jenny Grimsgård

Pinterest
Sök