Katarina Parpala

Katarina Parpala

Katarina Parpala
More ideas from Katarina
Wienerbröd på nolltid gjorda på färdig smördeg. Läckra frasiga bakelser fyllda med lite gott och blandat.

Wienerbröd på nolltid gjorda på färdig smördeg. Läckra frasiga bakelser fyllda med lite gott och blandat.

Ålandspannkaka är en annorlunda ugnspannkaka som kan göras med mannagrynsgröt eller risgrynsgröt. Fantastiskt god. Ålandspannaka serveras traditionellt med sviskonkräm och grädde men man kan ha på vilken syltsort som helst eller bär och frukt efter tycke. Pannkakan serveras som dessert, minskar man mängden socker blir det en gott mellanmål. Om du är som jag, älskar mannagrynsgröt, så kommer du älska denna. Ca 15 bitar 1,5 l mjölk (3% fetthalt) 2 dl mannagryn 25 g smör 3 st ägg 2 tsk stötta…

Ålandspannkaka är en annorlunda ugnspannkaka som kan göras med mannagrynsgröt eller risgrynsgröt. Fantastiskt god. Ålandspannaka serveras traditionellt med sviskonkräm och grädde men man kan ha på vilken syltsort som helst eller bär och frukt efter tycke. Pannkakan serveras som dessert, minskar man mängden socker blir det en gott mellanmål. Om du är som jag, älskar mannagrynsgröt, så kommer du älska denna. Ca 15 bitar 1,5 l mjölk (3% fetthalt) 2 dl mannagryn 25 g smör 3 st ägg 2 tsk stötta…

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu