Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Enkel och lyxig efterrätt.

Baileys Cookies and Cream Parfait

This Raspberry And Chocolate Mousse always impresses! Such a fun and easy recipe to make, great for special occasions.

Easy Raspberry And Chocolate Mousse (with Video)

See how to make delicious Chocolate Covered Cheesecake Bites with raspberries in an ice cube tray. These bite size desserts are so easy and fun!

Denna goa kaka har jag bakat tidigare å den va så himla god. Receptet/oppskriften hittade jag på detsøteliv.no Snickerskaka Bot...

Denna goa kaka har jag bakat tidigare å den va så himla god. Receptet/oppskriften hittade jag på detsøteliv.no Snickerskaka Bot...

Sablebotten: Blanda ihop alla ingredienser till en deg och ställ den kallt i 1 timme. Värm ugnen till 160°. Ta fram valfria formar, till exempel runda ringar, och lägg en bit sabledeg i botten på varje form. Baka i ugnen i cirka 8-10 minuter.Mjölkchokladkräm: Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och rör i smöret.Päronkräm: Koka päronpuré med socker, citronsaft och maizena till en fin, tjock kräm.

Postres - Desserts - Italian Meringue with Milk Chocolate Cream - Healthy Sweet Snacks

Pinterest
Search