GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! 👍🏼😋 Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! 👍🏼😋 Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

De siste par årene har jeg bakt baket 115 stk slike sjokoladekaker som denne. Jeg har tatt bilde ...

Min mest etterspurte sjokoladekake

De siste par årene har jeg bakt baket 115 stk slike sjokoladekaker som denne. Jeg har tatt bilde ...

Brownie med bringebærmousse

Brownie med bringebærmousse

Myke karameller – finnes det noe bedre? Karamellene lages med søt, kondensert melk og får helt herlig konsistens! De er lette å lage og krever ikke lang koking. Myke karameller er det perfekte julegodteriet og den perfekte, spiselige julegaven!

Myke karameller – finnes det noe bedre? Karamellene lages med søt, kondensert melk og får helt herlig konsistens! De er lette å lage og krever ikke lang koking. Myke karameller er det perfekte julegodteriet og den perfekte, spiselige julegaven!

Dsc 6055r

Dsc 6055r

Brownie med bringebærmousse

Brownie med bringebærmousse

Jeg elsker grove langpannebrød – de er enkle å lage og tiner raskt, slik at vi alltid har fersk brød tilgjengelig. Dette er ypperlig matpakkebrød for både store og små, men også en vinner til…

Jeg elsker grove langpannebrød – de er enkle å lage og tiner raskt, slik at vi alltid har fersk brød tilgjengelig. Dette er ypperlig matpakkebrød for både store og små, men også en vinner til…

I dag slår jeg et slag for Kirstens elggryte Denne gryta er prisbelønt, og den er enkel, god og genial. Den egner seg like godt til festmat som mat i førjulstiden. Kirstens elggryte (4 porsjoner) …

I dag slår jeg et slag for Kirstens elggryte Denne gryta er prisbelønt, og den er enkel, god og genial. Den egner seg like godt til festmat som mat i førjulstiden. Kirstens elggryte (4 porsjoner) …

Disse ble så gode! Nå har jeg sett så mange som har laget slike, at nå måtte jeg også prøve. Opps...

Kanelsnurrer med sitron-ostekrem

Disse ble så gode! Nå har jeg sett så mange som har laget slike, at nå måtte jeg også prøve. Opps...

1
I dag vil jeg dele en fantastisk sjokoladekake oppskrift med dere! Denne kaken er så utrolig saftig og smakfull at du bare må prøve den. Mange jeg har servert den til har faktisk sagt at dette er d…

I dag vil jeg dele en fantastisk sjokoladekake oppskrift med dere! Denne kaken er så utrolig saftig og smakfull at du bare må prøve den. Mange jeg har servert den til har faktisk sagt at dette er d…

Dette er konditor Sverre Sætres versjon av suksessterten. Mandelbunn i tre lag fylt med sitronkrem og trukket med mørk sjokoladeglasur - det beste fra alle verdener. Tips: Denne glasuren kan oppbevares i fryseren i opptil 1 måned. Når den skal brukes igjen, tines den og varmes forsiktig i vannbad på kokeplaten, eller i mikrobølgeovn på korte intervaller. Foto: Christian Brun.

Dette er konditor Sverre Sætres versjon av suksessterten. Mandelbunn i tre lag fylt med sitronkrem og trukket med mørk sjokoladeglasur - det beste fra alle verdener. Tips: Denne glasuren kan oppbevares i fryseren i opptil 1 måned. Når den skal brukes igjen, tines den og varmes forsiktig i vannbad på kokeplaten, eller i mikrobølgeovn på korte intervaller. Foto: Christian Brun.

Pinterest
Search