Rudolph the Red Nose Reindeer Brownies! An easy way to dress up brownies for Christmas

Rudolph the Red Nose Reindeer Brownies! An easy way to dress up brownies for Christmas Tap the link now to find the hottest products for your kitchen!

Lite mjuksega kakor som smakar kladdkaka.

Lite mjuksega kakor som smakar kladdkaka.

Drömgoda, lättgjorda tryfflar av After Eight - med smak av mint och choklad. Underbart!

After Eight-tryffel – Lindas Bakskola

Småkaka med smak av kladdkaka och daim | Bakverk och Fikastunder

Simon Exclusives with Shari!

Trillingnöt! | Bakverk och Fikastunder

Trillingnöt! | Bakverk och Fikastunder

Chokladbrownie med seg kola & flingsalt

Chokladbrownie med seg kola & flingsalt

No bake paj med Kola och Choklad

No bake chocolate fudge pie with carbon

Saffransknutar med vit choklad

Saffransknutar med vit choklad

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Himmelska After eight- snittar

Himmelska After eight- snittar

Saffransrutor i långpanna

Saffransrutor i långpanna

Pepparkakskladdkaka

Pepparkakskladdkaka

Rutor med en smarrig kladdkakebotten. Den i kombination med kokosglasyr blir en oemotståndlig smakupplevelse.

Rutor med en smarrig kladdkakebotten. Den i kombination med kokosglasyr blir en oemotståndlig smakupplevelse.

Årstidsboden: OREOCHOKLAD PAJ MED KOLA

Årstidsboden: OREOCHOKLAD PAJ MED KOLA

Enkla rågsiktsbröd

Enkla rågsiktsbröd

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Pinterest
Search