Ge kroppen ny energi med de här naturligt söta morotsbollarna. Perfekt mellanmål eller som nyttigare fika. Bollarna kan göras på morotsrester från en råsaftscentrifug eller rivna morötter. Dadlar bidrar med naturlig sötma och cashewnötter gott crunch.

Ge kroppen ny energi med de här naturligt söta morotsbollarna. Perfekt mellanmål eller som nyttigare fika. Bollarna kan göras på morotsrester från en råsaftscentrifug eller rivna morötter. Dadlar bidrar med naturlig sötma och cashewnötter gott crunch.

Jag skulle kunna äta hur många bitar som helst av den här syrliga #hallontryffeln. Sån himla tur att den är superlätt att göra! Receptet finns på bloggen, direktlänk i profilen. #påsk #påskgodis #choklad #hallon #tryffel #easter #raspberry #truffle #raspberrytruffles #foodpic #foodblog

Raspberry truffles with white chocolate. Sweet, tart and utterly delicious! Preparation time is only about 15 minutes and they set in the fridge over night!

En blogg om bakning, höga tårtor, choklad och det Söta livet A blogg about cakes, cookies chocolate and everything sweet in life.

En blogg om bakning, höga tårtor, choklad och det Söta livet A blogg about cakes, cookies chocolate and everything sweet in life.

Busenkelt & GOTT julgodis. Precis som det ska vara! Missa inte att följa mig på instagram också för mer jultips: @jennysmatblogg Detta är ett julgodis som du faktiskt hinner med att göra , trots att du tror att du inte har tid. Smälter du chokladen i micron så tar det … Läs mer

Busenkelt & GOTT julgodis. Precis som det ska vara! Missa inte att följa mig på instagram också för mer jultips: @jennysmatblogg Detta är ett julgodis som du faktiskt hinner med att göra , trots att du tror att du inte har tid. Smälter du chokladen i micron så tar det … Läs mer

Hej och välkommen till min blogg. Helena heter jag och har ett stort intresse för bakning av alla slag. Jag bor med min man, son och 3(!) katter i ett hus på landet. Bloggen kommer främst att handla om bakning men även matlagning, odling och skapande av rätter efter årstiderna. Jag har alltid sagt att hemmalagat är alltid godast så följ med på min resa så hoppas jag att ni kan få lite inspiration.

Hej och välkommen till min blogg. Helena heter jag och har ett stort intresse för bakning av alla slag. Jag bor med min man, son och 3(!) katter i ett hus på landet. Bloggen kommer främst att handla om bakning men även matlagning, odling och skapande av rätter efter årstiderna. Jag har alltid sagt att hemmalagat är alltid godast så följ med på min resa så hoppas jag att ni kan få lite inspiration.

Pinterest
Search