Katarina Jönsson

Katarina Jönsson

Blogg: http://frankojag.blogspot.com
Katarina Jönsson
More ideas from Katarina
In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge!  Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

Fisk: Torsk med soltorkad tomat och bacon i ugnen

Laxburgare med grönt mos och citronsmör

Delicious salmon burgers that are easier to make than you may think. With a side of green mash and lemon butter they make for a colorful lunch or a great weeknight dinner.

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Det här är riktigt fina och galet goda minipajer med smak av västerbottensost. Allt man behöver är en rulle smördeg, grädde, ägg, västerbottensost, salt och peppar för att göra dessa ljuvliga munsb…

Det här är riktigt fina och galet goda minipajer med smak av västerbottensost. Allt man behöver är en rulle smördeg, grädde, ägg, västerbottensost, salt och peppar för att göra dessa ljuvliga munsb…

Lätt beroendeframkallande ”nice cream” med mycket sommarkänsla i både smak, färg och svalkande effekt. Basen är fryst banan, frysta hallon och jordgubbar, som snabbt mixas ihop till en glassliknande konsistens. Hugg in direkt – den är bäst nygjord.

Lätt beroendeframkallande ”nice cream” med mycket sommarkänsla i både smak, färg och svalkande effekt. Basen är fryst banan, frysta hallon och jordgubbar, som snabbt mixas ihop till en glassliknande konsistens. Hugg in direkt – den är bäst nygjord.