Katarina Jönsson

Katarina Jönsson

Blogg: http://frankojag.blogspot.com
Katarina Jönsson
Fler idéer från Katarina
In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge!  Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge! Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

Laxburgare med grönt mos och citronsmör

Laxburgare med grönt mos och citronsmör

Gräddig och len laxsoppa

Gräddig och len laxsoppa

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Kesoplättar - 56kilo - en hållbar livsstil!

Kesoplättar - 56kilo - en hållbar livsstil!

Det här är riktigt fina och galet goda minipajer med smak av västerbottensost. Allt man behöver är en rulle smördeg, grädde, ägg, västerbottensost, salt och peppar för att göra dessa ljuvliga munsb…

Det här är riktigt fina och galet goda minipajer med smak av västerbottensost. Allt man behöver är en rulle smördeg, grädde, ägg, västerbottensost, salt och peppar för att göra dessa ljuvliga munsb…

Lätt beroendeframkallande ”nice cream” med mycket sommarkänsla i både smak, färg och svalkande effekt. Basen är fryst banan, frysta hallon och jordgubbar, som snabbt mixas ihop till en glassliknande konsistens. Hugg in direkt – den är bäst nygjord.

Lätt beroendeframkallande ”nice cream” med mycket sommarkänsla i både smak, färg och svalkande effekt. Basen är fryst banan, frysta hallon och jordgubbar, som snabbt mixas ihop till en glassliknande konsistens. Hugg in direkt – den är bäst nygjord.

När jag har mycket att göra och har mycket i hjärnan så blir maten direkt lidande, inte att jag äter dåligt snarare tvärtom, är inte sugen på någonting. Det har varit och är en intensiv höst (massa roligt men ändoock) – för intensiv och jag kommer se till att 2016 blir ett lugnare år. Med […]

När jag har mycket att göra och har mycket i hjärnan så blir maten direkt lidande, inte att jag äter dåligt snarare tvärtom, är inte sugen på någonting. Det har varit och är en intensiv höst (massa roligt men ändoock) – för intensiv och jag kommer se till att 2016 blir ett lugnare år. Med […]

Svärmors goda kycklinggryta. Tröttnar aldrig på denna rätt, det är såååå gott!! //3-4 port: Bena ur 1 grillad kyckling Koka upp i en kastrull: 1 msk smör 1 msk fransk senap 2 msk soya 1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt) 2 dl vispgrädde 2 dl creme fraiche Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar ;) )

Svärmors goda kycklinggryta. Tröttnar aldrig på denna rätt, det är såååå gott!! //3-4 port: Bena ur 1 grillad kyckling Koka upp i en kastrull: 1 msk smör 1 msk fransk senap 2 msk soya 1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt) 2 dl vispgrädde 2 dl creme fraiche Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar ;) )

Saftig parmesankyckling i ugnen

Saftig parmesankyckling i ugnen