Innergården

Collection by Kersti Rydstad

23 
Pins
Kersti Rydstad
Att ha pergola är ett måste i min trädgård, att jag sen har tre gör ju inte saken sämre :)Den...

Godastunder & Tokiga Ideèr

The easiest way to follow your favorite blogs

Tenniswood Inspiration

Tenniswood Inspiration

Tenniswood Inspiration

belysning,stenland,dekorsten,klotrobinia,altan,uteplats,trädäck,staket

Vår trädgårds idyll - Hemma hos skalet_ett

Vår oas och fantastiska trädgård där bäcken slingrar sig och där vi njuter av livet på landet på vår nybyggda altan. . vår oas, platsbyggda bord och soffa . Vår nyplanterade klotrobinina med mysbelysning jämte =). Rosenbuske på stam framför vår sittplats. Pergola i kvällsol. kvällsmys under pergo...

livet på fyran

livet på fyran

En blogg om hus och hem. Förälskelse i det vita med trendig och personlig touch.

Mirror in the garden -Så blir trädgården ett spännande uterum – detaljen som skapar magi | Sköna hem

Tips – skapa ett uterum i din trädgård

En vacker trädgård med tillhörande uterum drömmer vi väl alla om? För att lyckas skapa ett finns flera knep. Utemöbler är ett, mattor ett annat. Men det finns ett tips som är avgörande – och det är en spegel.

Pelargoner passar extra bra i lerkruka. Klarar torka, men mår bäst av jämn vattning och dricker mycket sommartid. Avlägsna vissna blommor så blommar den snällt hela sommaren. Finns otroligt många sorter, färger, storlekar. Kan övervintras inomhus mörkt, lätt att ta sticklingar av.

Årets Pelargon 2012: Pelargonium ´First Yellow´

För första gången någonsin är det en pelargon i gula toner som kniper den åtråvärda utmärkelsen Årets Pelargon. ’First Yellow’ har en unik och helt underbar...

Med några stora och stadiga balkonglådor på golvet kan du inreda med dekorativa och lättskötta klätterväxter.

17 fina inredningstips för balkongen

Även om det fortfarande känns långt kvar står det inte på förrän vi kan flytta ut till balkongen. Här är 17 smarta och fina inredningstips för balkongen.

Glöm inte att dekorera trädgården med härliga tyger, krukor och fyndiga möbler. Här är 11 tips på hur du kan pyssla fram din trädgård till en vacker oas!

11 fantastiska DIY-tips till trädgården

Glöm inte att dekorera trädgården med härliga tyger, krukor och fyndiga möbler. Här är 11 tips på hur du kan pyssla fram din trädgård till en vacker...

Ljung - toppenväxt för höstkrukan | Blomsterlandet.se

Ljung - toppenväxt för höstkrukan

Ljung - toppenväxt för höstkrukan | Blomsterlandet.se

studio karin

studio karin

Hej! Men inser att jag inte hunnit lägga några inlägg sen jag drog igång efter sommaren! Men det sker faktiskt en hel del både hemma och på jobbet. På jobbet söker jag medarbetare för tillfället och det är så spännande att växa med företaget! Och hemma... ja där har det skett nytillskott också, återkommer till det. I och med att sommarsäsongen känns över så har jag även - tillsammans med maken - tagit tag i renoveringsprojekt inomhus. Vi kör nu ett par småprojekt varje helg för att komma…

Ljung #heather #calluna

Ljung

Explore patricho's photos on Flickr. patricho has uploaded 2987 photos to Flickr.

bon appetite

L' Ambiance

bon appetite

Försommar och det växer, knoppas, slår ut. För egen del känns det alltid lite bitterljuvt när tiden rusar fort, det märks så väl i trädgården. Vissa sorter får man vara snabb att beundra om man ska hinna njuta innan blomsterprakten är över.

Tid för trädgård – Livet Hemma

Försommar och det växer, knoppas, slår ut. För egen del känns det alltid lite bitterljuvt när tiden rusar fort, det märks så väl i trädgården. Vissa sorter får man vara snabb att beundra om man ska hinna njuta innan blomsterprakten är över.

Är det dags att piffa till trädgården? Vi har samlat fina blomsterarrangemang för din höstträdgård – som du kan göra själv.

Höstblommor för din trädgård

Vi har samlat fina blomsterarrangemang för din höstträdgård. Varma färger, vackra krukor och Halloweenpumpor.

Invest in a pair of good-sized boxwood that can by shaped by simple pruning into a cone such as these Winter Gem Boxwood and add cascades of English Ivy to a elegant trough planter.In fall, pull out tired annuals and swap in dark and light hued ornamental cabbages along with orange and yellow crotons. The crotons and Compact Sprenger Asparagus Fern peaking out can come inside at the first hint of frost, but the rest will thrive all winter.

Be Inspired - Filling Those Fall Containers

When the seasonal color is done but containers still look great, you'll be glad you chose plants for structure and foliage rather than just bling.

Trädgårdsinspiration för dig som planerar att anlägga en liten trädgård

Trädgårdsinspiration för dig som planerar att anlägga en liten trädgård

Storleken har egentligen ingen betydelse när det kommer till trädgården. Det är känslan och optimeringen det handlar om. Här är 12 härliga små trädgårdar – där ändå det väsentliga får god plats.