j u n k a h o l i q u e: Winter festivities at Rust 2015

Xmas has arrived at our Rust Yarmouth shop, oh yes indeed! The reason we jumped at the chance to get our mitts on this shop.

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Smältande snögubbar, marshmallows och färgat florsocker som ögon och morotsnäsa

Holiday recipes - Super cute marshmallow snowman for hot cocoa. This is a super cute way to decorate marshmallows (including a recipe for homemade minty ‘mallows if you really wanna get crazy).

DIY . a {Christmas} Star for your home .

DIY: Christmas Star Tutorial - made using wood strips, cording & lights. Such a cute & easy project! Star of David instead?

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

[ Saffranstryffel ] 1 kuvert saffran / 1/2 msk rom / 1 dl vispgrädde / 250 g vit choklad, hackad i småbitar / kokos att rulla i | Lös upp saffranet i romen, låt stå och dra en stund. Koka upp grädden i en kastrull, häll genast över hackade chokladen. Häll i saffransblandningen, rör till en jämn smet där all choklad smält ordentligt. Häll i en form el tallrik med bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet tills den stelnat. Rulla till små bollar och rulla i kokosflingor. Förvara i kylskåp.

[ Saffranstryffel ] 1 kuvert saffran / 1/2 msk rom / 1 dl vispgrädde / 250 g vit choklad, hackad i småbitar / kokos att rulla i | Lös upp saffranet i romen, låt stå och dra en stund. Koka upp grädden i en kastrull, häll genast över hackade chokladen. Häll i saffransblandningen, rör till en jämn smet där all choklad smält ordentligt. Häll i en form el tallrik med bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet tills den stelnat. Rulla till små bollar och rulla i kokosflingor. Förvara i kylskåp.

tomat1ny

tomat1ny

Pinterest
Search