maria johansson

maria johansson

maria johansson
Fler idéer från maria
KOZINJAK - MACEDONIAN EASTER BREAD

KOZINJAK - MACEDONIAN EASTER BREAD

The traditional semolina based Greek halva recipe is often referred as “1:2:3:4″, as it calls for one unit oil, two semolina, three sugar and four water. So simple!

The traditional semolina based Greek halva recipe is often referred as “1:2:3:4″, as it calls for one unit oil, two semolina, three sugar and four water. So simple!

old hollywood glam. My favorite look!

old hollywood glam. My favorite look!

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot

Bakverk matbröd: Mörkt bröd

Bakverk matbröd: Mörkt bröd

Rågkusar i långpanna | Tidningen Hembakat

Rågkusar i långpanna | Tidningen Hembakat

Snurriga pizzabullar | Tidningen Hembakat

Snurriga pizzabullar | Tidningen Hembakat

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.