Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Extra luftiga kanelbullar enligt Johan Sörberg (domare i Hela Sverige Bakar)

Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums. Så igår skred jag till verket och bakade de här alldeles ljuvliga små rutorna. De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och

Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums. Så igår skred jag till verket och bakade de här alldeles ljuvliga små rutorna. De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och

Jag har en bok som heter "Jul med Ernst" där allas vår Ernst Kirschsteiger tipsar om lite roliga recept och pyssel inför julen.  En h...

Jag har en bok som heter "Jul med Ernst" där allas vår Ernst Kirschsteiger tipsar om lite roliga recept och pyssel inför julen. En h...

En vansinnigt god kladdkaka med smak av kanel! Helt underbar!

En vansinnigt god kladdkaka med smak av kanel! Helt underbar!

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :)

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :)

Äppelrutor med smultäcke och vaniljpudding | matblogg - matmedmera.eu

Äppelrutor med smultäcke och vaniljpudding | matblogg - matmedmera.eu

Pinterest
Search