Because your hair will never look like a crimped antenna. | 17 Reasons To Thank God Your Hair Isn't In The '80s

17 Reasons To Thank God Your Hair Isn't In The '80s

Crimped hair was very, very popular. It was stylish and different than the somewhat simple hairstyles in the and

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Toast Skagen - Alkuruuat - Reseptit - Helsingin Sanomat

Toast Skagen - Alkuruuat - Reseptit - Helsingin Sanomat

Klassikern toast skagen med räkor går alltid hem. Denna lyxiga förrätt svänger du lätt ihop genom att mosa avokado med crème fraiche och tillsätta sweet chili för extra sting. Stek brödskivorna gyllene i olja och toppa med avokadoröran och räkorna. Vill du göra rätten mer spännande? Strö över koriander innan servering!

Klassikern toast skagen med räkor går alltid hem. Denna lyxiga förrätt svänger du lätt ihop genom att mosa avokado med crème fraiche och tillsätta sweet chili för extra sting. Stek brödskivorna gyllene i olja och toppa med avokadoröran och räkorna. Vill du göra rätten mer spännande? Strö över koriander innan servering!

Säg den klassiska svenska krog som inte har toast skagen på menyn. Här tänker vi nytt och bjuder på en ännu godare variant av den festliga förrätten med en magisk majonnäs baserat på räkskal. Kompa med ett glas mousserande vitt vin för maxad lyx.

Säg den klassiska svenska krog som inte har toast skagen på menyn. Här tänker vi nytt och bjuder på en ännu godare variant av den festliga förrätten med en magisk majonnäs baserat på räkskal. Kompa med ett glas mousserande vitt vin för maxad lyx.

Friterat tunnbröd med en röra på Créme Bonjour Kantarell & Västerbottensost, smörstekta kantareller och rostade pinjenötter

Friterat tunnbröd med Crème Bonjour kantarell, Västerbottensost och rostade pinjenötter

Friterat tunnbröd med en röra på Créme Bonjour Kantarell & Västerbottensost, smörstekta kantareller och rostade pinjenötter

Jag tycker det är trevligt att servera desserten i ett glas! Den här är söt, syrlig och har crunch! Till ca 10 mindre portioner: Vispa 1,5 dl vispgrädde ganska fast, ställ åt sidan. Vispa 300 gram …

Jag tycker det är trevligt att servera desserten i ett glas! Den här är söt, syrlig och har crunch! Till ca 10 mindre portioner: Vispa 1,5 dl vispgrädde ganska fast, ställ åt sidan. Vispa 300 gram …

Pinterest
Search