Mat och bakning
Collection by Kerstin Olsson Repo • Last updated 4 days ago
Recept på mat och bakning.
Roasted Garlic-Parmesan Zucchini, Squash and Tomatoes - Cooking Classy
Flavor packed roasted zucchini, squash and tomatoes made with garlic, parmesan cheese and herbs. These sheet pan veggies are incredibly simple yet full of
Baked Garlic Parmesan Potato Wedges | Creme De La Crumb
Baked Garlic Parmesan Potato Wedges | Creme de la Crumb
Balsamic Chicken with Roasted Vegetables
Balsamic Chicken with Roasted Vegetables – an easy, flavorful and low-carb sheet pan dinner! Smart Points: 8 Calories: 401
Kladdkakekakor - recept
recept på kladdkakekakor, småkakor som är som kladdkaka, nästan. Förena två favoriter i en kaka - det knapriga sega från småkakan och det kladdiga från kladdkakan.
Nattjästa dinkelfrallor | Ylvas Bakverkstad
Jättegoda frallor bakade på siktat dinkelmjöl. Ingen knådning behövs!
Bakad fetaost med tomat och oliver - Zeinas Kitchen
Detta är vansinnigt gott! Bakad fetaost med tomat, oliver, lök och oregano. Jag bakade min fetaost på grillen. Det blev ett fantastiskt gott tilltugg vid maten. Vi bröt en bit bröd och doppade det direkt i formen. Fetatosten var ljuvlig när den var varm. Man kan även baka osten i ugnen. Servera som en förrätt, […]
Laxpasta med spenat
Laxpasta med spenat4 portionerTillagningstid under 30 minuter 4 port pasta, gärna tagliatelle500 g lax 2 vitlöksklyftor130 g färsk baby spenat 1-2 msk hummerfond3 dl grädde 2 dl pastavatten saltpep…
Räkcocktail - Zeinas Kitchen
En festlig och läcker förrätt som är god att servera som en aptitretare innan maten. Jag serverade räckcocktailen som en förrätt när jag fick gäster och till huvudrätt bjöd jag på entrecote med potatisbakelser. Gott! 4 portioner 500 g räkor med skal 4 st romansalladsblad 2 st avocado 2 st kokta potatisar 8 st cocktailtomater […]
Nattjästa dinkelfrallor | Ylvas Bakverkstad
Jättegoda frallor bakade på siktat dinkelmjöl. Ingen knådning behövs!
Ankarstock rågbröd
Ankarstock är ett bröd bakat på rågsikt eller rågmjöl, vetemjöl, smör, farinsocker, jäst (fördeg) och salt. Framförhållning Jästen jäser du dagen innan med råg och vatten så att den blir som en fördeg. Dagen efter bakar du Ankarstocken. Varianter Kan även bakas med rågsurdeg istället för vanlig jäst. Det finns även färdig flytande rågsurdeg att köpa som blir jättegoda bröd. Farinsocker kan du ersätta med ca 2 dl mörk sirap. Vill du ha ett mörkt bröd som det i affären så kan du färga det med…
Wallenbergare med vildsvin | Viltmat | Svenska Jägareförbundet
svj-wallenbergare6465low