For this renovated house extension, the designers went with a two storey black box that's covered in black timber. A patio was also included to match the extension and provides a seamless look.

This House Extension In London Got A Contemporary Design Makeover

For this renovated house extension, the designers went with a two storey black box that& covered in black timber. A patio was also included to match the extension and provides a seamless look.

Fire år før kravene blev mødt

A wrap-around terrace adds extra space, and blurs the lines between indoor and outdoor

wiedenhofer - Træterrasser galleri

wiedenhofer - Træterrasser galleri

Murermestervillaens særtræk er bevaret. Energirenoveringen af murermestervillaen er sket med respekt for husets oprindelige arkitektur og udtryk. Det ses fx ved, at husets slanke tagudhæng er bevaret, selvom der er lagt ekstra isolering under taget. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Murermestervillaens særtræk er bevaret. Energirenoveringen af murermestervillaen er sket med respekt for husets oprindelige arkitektur og udtryk. Det ses fx ved, at husets slanke tagudhæng er bevaret, selvom der er lagt ekstra isolering under taget. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Pinterest
Search