A Nutella christmas tree pie like you've never seen before! Tear off the delicious branches of chocolate-y, flakey goodness! I'm going to do raspberry jam instead of Nutella...

Christmas Tree Nutella Pie

A Nutella tree pie like you've never seen before! Tear off the delicious branches of chocolate-y, flakey goodness!

Fantastisk kage med masser af dejlig kanelremonce. Kagen ser imponerende ud, men den er faktisk slet ikke så svær at lave.

Kanelstjerne - lækker opskrift på kanelstjernekage

various shape ideas for lussekatter ( Lucia buns )

various shape ideas for lussekatter ( Lucia buns ) - I always stick to the basic curly S as shown at lower left!

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Fikastunder | Bloglovin’

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Fikastunder | Bloglovin’

Saffransbiscotti är enkelt och gott att baka! Biscotti är en söt och knaprig, italiensk mandelskorpa – här med saffran och gärna pistagenötter istället för mandel. Bjud de små kakorna till kaffe eller glögg. Biscotti med saffran är också fina och goda att ge bort som en hembakad present.

Saffransbiscotti är enkelt och gott att baka! Biscotti är en söt och knaprig, italiensk mandelskorpa – här med saffran och gärna pistagenötter istället för mandel. Bjud de små kakorna till kaffe eller glögg. Biscotti med saffran är också fina och goda att ge bort som en hembakad present.

This recipe for gingerbread pudding with sticky toffee sauce is a great twist on a classic British dessert. Ginger is a traditional Christmas flavour and this recipe uses preserved and ground. You can use fresh grated ginger instead of the ground in the sponge, if you like.

Gingerbread pudding with sticky toffee sauce

This recipe for gingerbread pudding with sticky toffee sauce is a great twist on a classic British dessert. Ginger is a traditional Christmas flavour and this recipe uses preserved and ground. You can use fresh grated ginger instead of the ground in the s

After Eight-tryffel – Lindas Bakskola

1 cup heavy cream 10 After Eight mints 200 g dark chocolate of good quality 2 teaspoons butter Garnish icing sugar

Pinterest
Search