In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge!  Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

Fisk: Torsk med soltorkad tomat och bacon i ugnen

Äppelpaj (knäckig)

Äppelpaj (knäckig)

Rostade kikärtor

Rostade kikärtor

Lchf Diet, Tapas, Healthy Choices, Hummus, Vegetarian Recipes, Healthy Recipes, Beans, Lunches, Healthy Eating

In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge!  Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge! Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

Vad sägs om fluffig Baileys- & mjölkchokladmousse med lättvispad grädde som efterrätt i helgen? Här kommer mitt recept! :) 4-6 pers, 20 min Ingredienser 100 g mjölkchoklad, (typ...

Vad sägs om fluffig Baileys- & mjölkchokladmousse med lättvispad grädde som efterrätt i helgen? Här kommer mitt recept! :) 4-6 pers, 20 min Ingredienser 100 g mjölkchoklad, (typ...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ljuvligt god knäckig rabarberpaj gör du snabbt och enkelt med havregryn, sirap och vispgrädde. Hemligheten är knäckigt täcke!

Knäckig rabarberpaj – recept på magiskt god paj med havregryn

Ljuvligt god knäckig rabarberpaj gör du snabbt och enkelt med havregryn, sirap och vispgrädde. Hemligheten är knäckigt täcke!

Det här är en av de godaste maträtterna jag vet och jag tycker själv att min Alfredosås är en av de godaste Alfrdosåserna jag smakat, hehe! Min alfredosås gör jag så här! Finhackad lök och vitlök får fräsa i rejält med smör. Sedan häller jag i vispgrädde, den hemliga ingrediensen: färskost och kryddor. Sist i […]

Det här är en av de godaste maträtterna jag vet och jag tycker själv att min Alfredosås är en av de godaste Alfrdosåserna jag smakat, hehe! Min alfredosås gör jag så här! Finhackad lök och vitlök får fräsa i rejält med smör. Sedan häller jag i vispgrädde, den hemliga ingrediensen: färskost och kryddor. Sist i […]

Pepparkaksmums.

Pepparkaksmums.

Den här soppan kommer jag att laga många gånger. Krämig och god med litet sting, dels av sambal oelek, dels av citron. Jag serverade den som en varmrätt, men i mindre portioner skulle den passa lik…

Den här soppan kommer jag att laga många gånger. Krämig och god med litet sting, dels av sambal oelek, dels av citron. Jag serverade den som en varmrätt, men i mindre portioner skulle den passa lik…

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Fläskfilégryta med bacon och sparris – Alla goda ting

Fläskfilégryta med bacon och sparris – Alla goda ting

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

JULIA KNUTS

JULIA KNUTS

Pinterest
Search