Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Seafood Pasta, Seafood Recipes, Food Shrimp, Green Garden, Food Art, Food Food, Food Inspiration, Dinner, Drink

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Halloumipytt med morötter, potatis, blomkål och en senapskräm med äpple | tuvessonskan.se

Halloumipytt med morötter, potatis, blomkål och en senapskräm med äpple | tuvessonskan.se

God och krämig tacopasta som du snabbt och enkelt lagar. Allt tillagas i en och samma kastrull, pastan ska inte förkokas eller silas, du slänger ner den direkt i såsen. Sen toppas det hela med massa ost… mmmm. Riktigt smarrigt! 6 portioner tacopasta 400 g pasta (gärna farfalle) 400 färs (kött- eller veggiefärs) 1 gul lök 1 påse tacokrydda eller 4-5 msk egenmixad tacorydda- recept HÄR! 400 g krossad tomat 2 msk tomatpuré 150 g riven ost Ca 6-7 dl vatten Olja till stekning Salt & peppar Gör...

God och krämig tacopasta allt tillagas i en och samma kastrull

Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk.

Fetaostsnurror

Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk.

Risoni med bacon, svamp och parmesan (Skiva svampen istället för att klyfta. Funkar med fryst spenat. Koka risoni halvfärdig.)

Risoni med bacon, svamp och parmesan (Skiva svampen istället för att klyfta. Funkar med fryst spenat. Koka risoni halvfärdig.)

Pinterest
Search