Dessert

Collection by Kristina Skog • Last updated 2 weeks ago

15 
Pins
Kristina Skog

Marängsviss med jordgubbar

Känner du någon som kan motstå en riktigt god Marängsviss med jordgubbar? Det gör då inte jag! Detta är lyx i sin enklaste form. Ett lager med vaniljglass, maräng, jordgubbar, vispgrädde, maräng och så lite mer jordgubbar. Allt detta goda i ett glas! När min make kom hem med nästan 20 kilo jordgubbar här om dagen […]

Strawberries-with-clotted-cream

Hem

Välkommen till Tankesport! Här är några nyheter! Tankesport är Sveriges ledande förlag inom korsordstidningar. Vi har kryss och korsord i alla svårighetsgrader, sudoku, sökord och många olika pysseltidningar för stora och små. Läs om våra tidningar under menyvalet ovan "Tidningar

Pannacotta med Salted Caramel & Daim

Vaniljpannacotta med Salted Caramel och diam. Vill du koka din egen Salted Caramel tryck på länken du kommer till recept. http://nouw.com/zofias_kok/salted-caramel--sas-34909082 Eller kan du köpa färdigt. Portion 4 Du behöver: 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 3 gelatinblad 1/2 dl socker 1 vaniljstång eller 2 tsk vaniljsocker Garnering 1 st dubbel diam (56g) Ca 1 dl Salted Caramel eller någon annan kolasås Gör så här : 1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. 2. Koka upp grädde, mjölk…

Lemon Panna Cotta with Raspberry Sauce

Lemon Panna Cotta with Raspberry Sauce

·
3 reviews
·

You won't believe how easy this elegant Lemon Panna Cotta with Raspberry Sauce is to make!

Vinterns gyllengula favoritdessert. Inkokta mandariner med saffran, kanel och stjärnanis. Avnjut med vaniljglass.

Mandariner med saffran och kanel | Mitt kök

Vinterns gyllengula favoritdessert. Inkokta mandariner med saffran, kanel och stjärnanis. Avnjut med vaniljglass.

Vad sägs om fluffig Baileys- & mjölkchokladmousse med lättvispad grädde som efterrätt i helgen? Här kommer mitt recept! :)    4-6 pers, 20 min  Ingredienser 100 g mjölkchoklad, (typ...

Catarina Königs matblogg

Catarina König, även känd som Matfashionistan, vann Sveriges Mästerkock 2016. Här i bloggen hos ELLE mat & vin delar hon med sig av sina bästa recept.

Vaniljpannacotta med hallon & jordgubbar

Pannacotta är en stor favorit hos många, så enkel men smakar himmelskt god! Passa till alla tillfällen och man kan servera med vilken frukt/ bär man tycker om. Jag brukar använda aga aga pulver men den här gången blev det gelatinblad. För er som inte vet vad ”aga aga pulver” är- Agar kan vara ett alternativ till gelatin för vegetarianer och ger ingen lukt eller smak . 4 portioner Du behöver : 4 dl vispgrädde 1 dl gräddfil eller naturell yoghurt 2 st gelatinblad eller 1 tsk agar agar pulver…

och vaniljpulver. Rör ner den vis

Här hittar du alla mamas bloggare!

Här har vi samlat alla som som bloggar på mama, exempelvis Vanja Wikström, Emily Slotte och Paula ”Fenjima” Manrique.

Vit chokladpannacotta med pepparkaksströssel

Tidningen Hembakat – Lindas bakskola

Klicka här för att komma till bloggen! Kanske letade du efter? Morotskaka med frosting Nyttiga dadelbollar Snabba frukostfrallor Hemgjord slime Kesobröd utan mjöl Nyttiga chokladbollar utan socker (och gluten!) Klassiska pizzabullar Citronkladdkaka Havrescones med ost Kladdig kladdkaka – toppad med mörk choklad Vill du söka efter ett recept på tidningen Hembakat? Klicka här!

Bjud på en läskande mangodessert med bara två ingredienser!  Egen variant, gott med fryst banan också? Prova!

Läskande dessert med mango & kokos

Bjud på en läskande mangodessert med bara två ingredienser!

Vit chokladkräm med vaniljinkokt rabarber och mandelkrisp.

Vit chokladkräm med rabarber och mandelkrisp

Den här chokladkrämen är löjligt enkel att göra! Allt du behöver är vit choklad och gräddfil. Servera med vaniljinkokt rabarber, jordgubbar och saltkaramelliserade mandlar. Perfekt blandning mellan sött, salt och syrligt.

Lägg krossad digestive i muffinsformar och häll över detta – skapar magi på en kvart!

Fördela körsbär i former och häll på brylé! Extra gott blir det att servera vaniljglass eller vispad grädde till. Receptet hittar du här!

Lakritsbrylé med körsbär | Mitt kök

Fördela körsbär i former och häll på brylé! Extra gott blir det att servera vaniljglass eller vispad grädde till. Receptet hittar du här!

Här hittar du amelias bloggare

Här hittar du alla amelias fantastiska bloggare!