Ställ krav på din picknick

Lusten för spontana utflykter brukar uppstå per automatik den här tiden på året. Att plocka ihop sin lunch, middag eller sin eftermiddagsfika i en picknickkorg, och njuta detta tillsammans med familj och/eller vänner ute i det gröna är rätt oslagbart faktiskt. Visst är det härligt med spontana picknickar, men för en lyckad och hälsosam picknick lönar det sig dock att tänka efter innan man ger sig ut.
29 Pins271 Följare
Vegetariska wraps. Perfekt mat att ta med på utflykten. Ett lite mer nyttigt alternativ än att bara äta korv med bröd. De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. Ramslöksolja och rödlök ihop med en krämig avokado, gräddfilsås, krispiga sesamfrön och körsbärstomater!

Vegetariska wraps. Perfekt mat att ta med på utflykten. Ett lite mer nyttigt alternativ än att bara äta korv med bröd. De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. Ramslöksolja och rödlök ihop med en krämig avokado, gräddfilsås, krispiga sesamfrön och körsbärstomater!

Rooibos-iste med lakrits  Det perfekta isteet för alla larkitsälskare! Med inslag av citron får teet en frisk ton som släcker törsten på ett ljuvligt vis.

Rooibos-iste med lakrits Det perfekta isteet för alla larkitsälskare! Med inslag av citron får teet en frisk ton som släcker törsten på ett ljuvligt vis.

Rooibos-iste med ingefära & citrongräs  En svalkande och frisk dryck för sommarens heta dagar! Isteet har en tydlig smak av både ingefära och citron vilket passar fint ihop med färskpressad lime och mynta.

Rooibos-iste med ingefära & citrongräs En svalkande och frisk dryck för sommarens heta dagar! Isteet har en tydlig smak av både ingefära och citron vilket passar fint ihop med färskpressad lime och mynta.

Utflyktsmuffins med medelhavskänsla  Matiga muffins med smaker från medelhavet. Perfekta att ta med på utflykten eller picknicken.

Utflyktsmuffins med medelhavskänsla Matiga muffins med smaker från medelhavet. Perfekta att ta med på utflykten eller picknicken.

Persiko- och äppeljuice 200ml  Utsökt kombination av persikans sötma och äpplets syrlighet, naturligt smakrik och fyllig.

Persiko- och äppeljuice 200ml Utsökt kombination av persikans sötma och äpplets syrlighet, naturligt smakrik och fyllig.

Kung Markatta Minimajskakor Sourcream & onion 50g Minimajskakor Sourcream & onion 50g  Kung Markattas krispiga Minimajskakor är gjorda på ekologisk majs från soliga Italien. Med en smak av syrlig yoghurt och lök är de goda som ett enkelt mellanmål, på utflykten eller varför inte som ett snacks till helgen?

Kung Markatta Minimajskakor Sourcream & onion 50g Minimajskakor Sourcream & onion 50g Kung Markattas krispiga Minimajskakor är gjorda på ekologisk majs från soliga Italien. Med en smak av syrlig yoghurt och lök är de goda som ett enkelt mellanmål, på utflykten eller varför inte som ett snacks till helgen?

Nöt- och fruktkakor  Härligt saftiga småkakor fyllda med nötter och russin, en fröjd att bjuda på till fikat!

Nöt- och fruktkakor Härligt saftiga småkakor fyllda med nötter och russin, en fröjd att bjuda på till fikat!

Picknickmacka med lax & pepparrotskeso  Denna macka är ett hett tips för picknickkorgen. En trevlig historia där kallrökt lax får samsas med pepparrotskeso på Kung Markattas mumsiga rågbröd.

Picknickmacka med lax & pepparrotskeso Denna macka är ett hett tips för picknickkorgen. En trevlig historia där kallrökt lax får samsas med pepparrotskeso på Kung Markattas mumsiga rågbröd.

Taboleh (libanesisk bulgursallad)  En libanesisk bulgursallad som är kalasgod att servera till grillat. Sen spelar det inte så stor roll om det du föredrar att grilla är fisk, färsbiffar, grönsaker, halloumi eller något helt annat. Gillar man nu inte att grilla alls, så är bulgursalladen även god att servera till falafel.

Taboleh (libanesisk bulgursallad) En libanesisk bulgursallad som är kalasgod att servera till grillat. Sen spelar det inte så stor roll om det du föredrar att grilla är fisk, färsbiffar, grönsaker, halloumi eller något helt annat. Gillar man nu inte att grilla alls, så är bulgursalladen även god att servera till falafel.

Quinoa/chia-pudding  Överbliven quinoa i kylen? Perfekt, då har du snart ett perfekt mellis att ta med på utflykten! Uppskattas lika mycket av barn som vuxna. Lingonpulvret ger förutom en fin näringsboost också en härlig, lätt rosa färg.

Quinoa/chia-pudding Överbliven quinoa i kylen? Perfekt, då har du snart ett perfekt mellis att ta med på utflykten! Uppskattas lika mycket av barn som vuxna. Lingonpulvret ger förutom en fin näringsboost också en härlig, lätt rosa färg.

Pinterest
Sök