Vegantacos med rökig rostad sötpotatis, sesammajonnäs och en kryddig bön- och cashewröra

Vegantacos med rökig rostad sötpotatis, sesammajonnäs och en kryddig bön- och cashewröra (Tuvessonskan)

Vegantacos med rökig rostad sötpotatis, sesammajonnäs och en kryddig bön- och cashewröra

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

Chevre and Chickpea Stuffed Sweet Potato recipe. Simple, healthy, and so satisfying

Soppa är en populär maträtt i Thailand. Denna med morötter och kokosmjölk kryddat med lime, apelsin och ingefära. www.ving.se/thailand

Soppa är en populär maträtt i Thailand. Denna med morötter och kokosmjölk kryddat med lime, apelsin och ingefära. www.ving.se/thailand

Fiskarhustruns fisksoppa är en underbar soppa som innehåller både fisk och skaldjur. Koka ihop dina ingredienser, som får fin smak av timjan, före du blandar ner fluffig grädde. Toppa med dill och servera den krämiga soppan med brytbröd.

Fiskarhustruns fisksoppa är en underbar soppa som innehåller både fisk och skaldjur. Koka ihop dina ingredienser, som får fin smak av timjan, före du blandar ner fluffig grädde. Toppa med dill och servera den krämiga soppan med brytbröd.

Sötpotatisplättar med fetaostsås

Camillas fisk- och skaldjurssoppa

á la Linda: Camillas fisk- och skaldjurssoppa

[Vegan] GRYTA MED FAN OCH HANS MOSTER, 4 PORTIONER 1 gul lök2 vitlöksklyftor3 cm färsk ingefära5 tomaterolivolja1 tsk spiskummin2 tsk mald koriander1 tsk gurkmeja½ tsk chiliflakes1 dl röda linser1 burk kokosmjölk1 grönsaksbuljongtärning1 broccoli eller motsvarande mängd fryst1 burk (ca 400 g) kikärtor70-100 g babyspenat1 citroneventuellt saltbulgur eller ris till servering

Vegan stew with all the good stuff. Curry, coconut milk, chickpeas etc.

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Läckert och gott med kyckling! Här är det bra att använda sig av tunn färdigskivad kycklingfilé. Ett riktigt festrecept!

Läckert och gott med kyckling! Här är det bra att använda sig av tunn färdigskivad kycklingfilé. Ett riktigt festrecept!

Potatissallad med soltorkade tomater och röd lök

Potatissallad med soltorkade tomater och röd lök

Green, Side Dishes, Vegetarian, Veggies, Food Ideas, Pasta, God, Vegetables, Side Dish

Morots- och havreplättar med lingonkeso

Morots- och havreplättar med lingonkeso

Hej i solen! Alltså vilket fantastiskt väder vi har! Jag fick precis hem mina pojkar från förskolan och ska bara jobba klart här, sen går vi ut och njuter av det fina vädret innan det är dags för kvällsmat. För ett par helger sedan testade jag att göra halloumibiffar med morot. Jag

Hej i solen! Alltså vilket fantastiskt väder vi har! Jag fick precis hem mina pojkar från förskolan och ska bara jobba klart här, sen går vi ut och njuter av det fina vädret innan det är dags för kvällsmat. För ett par helger sedan testade jag att göra halloumibiffar med morot. Jag

Pinterest
Search