A deliciously light and guilt-free sorbet made with only 4 ingredients!

Honeydew Sorbet

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis.Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola 125

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis.Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola 125

Rabarbercheesecake med hallonspegel - blir 4-5 dl kompott - ta ut 20 min före servering

Rabarbercheesecake med hallonspegel - blir 4-5 dl kompott - ta ut 20 min före servering

4. Grädda kakan mitt i ugnen i 28–35 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den svalna i formen. (Obs! Gräddningstiden är lite längre än en vanlig, rund kladdkaka för denna innehåller mer smet). Servera gärna med lättvispad grädde eller vaniljglass.

4. Grädda kakan mitt i ugnen i 28–35 min beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt den svalna i formen. (Obs! Gräddningstiden är lite längre än en vanlig, rund kladdkaka för denna innehåller mer smet). Servera gärna med lättvispad grädde eller vaniljglass.

Pinterest
Search
Get ideas and inspiration with a free Pinterest account

Access our best ideas with a free account

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Already a member?
Log in
Pinterest helps you find ideas to try.