Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Helgens godaste: så gör du fantastisk smörkolasås med havssalt

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Har ni inte bakat den än, så rekommenderar jag er att testa det snarast. Supergooood! Du behöver till en rund form ( 20-22 cm ) 1 1/2 dl sirap 350 gram jordnötssmör 1 dl finhackade jordnötter 9-10 dl cornflakes 460 gram mjölchoklad 2 dl vispgrädde Gör så här : Koka … Läs mer

Har ni inte bakat den än, så rekommenderar jag er att testa det snarast. Supergooood! Du behöver till en rund form ( 20-22 cm ) 1 1/2 dl sirap 350 gram jordnötssmör 1 dl finhackade jordnötter 9-10 dl cornflakes 460 gram mjölchoklad 2 dl vispgrädde Gör så här : Koka … Läs mer

Västerbottensnurror är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensosten och krispiga av smördegen. En vinnande kombination!

Västerbottensnurror är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensosten och krispiga av smördegen. En vinnande kombination!

Åh, så gott! Bjud på fläskfilé, bacon och gorgonzola.

Fransk senap i såsen ger sting till gratängen.

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Bland det godaste tilltugg man kan få till en drink, en öl eller ett glas vin. Prova Magdalena Ribbings släktrecept från 1800-talet!

Ribbings släktrecept: Läckraste tilltugget

Bland det godaste tilltugg man kan få till en drink, en öl eller ett glas vin. Prova Magdalena Ribbings släktrecept från 1800-talet!

Hebe Frukt & Grönt | Rostade rotfrukter med äpplen & rosmarin

Hebe Frukt & Grönt | Rostade rotfrukter med äpplen & rosmarin

Mat i miniformat är receptet till succé till kommande jul– och nyårsfester. Här är ett gäng som passar till alla vinterns fester. För finns det något godare än plockmat i form av små...

Mat i miniformat är receptet till succé till kommande jul– och nyårsfester. Här är ett gäng som passar till alla vinterns fester. För finns det något godare än plockmat i form av små...

Det här är verkligen bland de bästa potatisreceptet jag vet. Jag brukar kalla receptet pappas potatis eftersom det är han som gjort denna klassiker år in och år ut hemma i vårt kök. Potatisen ska vara länge i ugnen, tillsammans med en mycket god, olivloja, citron och oregano. Ja, den här smälter liksom i munnen. Passar finfint till en grillad köttbit, kyckling, köttbullar eller till annat härligt tillbehör. Använd fantasin och smaklökarna så blir det bra.

Pappas grek-potatisar med citron- och oregano

Det här är verkligen bland de bästa potatisreceptet jag vet. Jag brukar kalla receptet pappas potatis eftersom det är han som gjort denna klassiker år in och år ut hemma i vårt kök. Potatisen ska vara länge i ugnen, tillsammans med en mycket god, olivloja, citron och oregano. Ja, den här smälter liksom i munnen. Passar finfint till en grillad köttbit, kyckling, köttbullar eller till annat härligt tillbehör. Använd fantasin och smaklökarna så blir det bra.

Pinterest
Search