dricka

17 Pins16 Följare
A Frozen Watermelon Margarita is just what you need for Cinco de Mayo! The best easy margarita all thrown together in a blender and ready to serve. SO REFRESHING!
Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?
Jag har ju hört talas om combon citron/ingefära (honung) ofta, vilken effekt det har på immunförsvaret och att det är renande men inte provat det förrän till helgen. När jag och Annika Sjöö  var uppe på SPA-avdelningen på Varbergs stadshotell så serverade de varm citron/ingefäradryck och det var sååååå gott! Är inte förvånad att jag […]
Mojito – klassiskt och enkelt recept på härlig romdrink
Enkelt recept med ingefära och citron. Perfekt att göra i förkylningstider eller som vitaminkur året runt.
Galet nyttig lemonad med ingefära - Mitt Kök
Fredagsdrinken – Så gör du en Rabarberiña
Mojito med rabarber och hallon
Förfriskande och vacker alkoholfri drink, suverän törstsläckare på varma sommardagar! Mynta och lime ger denna Virgin Mojito dess karaktär och club soda sätter prägel med bubblor och fräscha smaker.
Ljuvlig fläderblomssaft som smakar sommar. Ett enkelt och klassiskt recept på flädersaft som passar perfekt som välkomstdrink, som bål eller precis som den är.

Fler idéer
välkomstdrink med vitt vin loka päron piggelin glass
Rabarber- och ingefärsdrink Receptbild - Allt om Mat
Ska ni ha gäster på midsommarafton, och vill bjuda på lite välkomstdricka? Då är den här vita sangrian perfekt! Enkel att göra, prisvärd ...
It's a house: Saft på svartvinbärsblad
Lime, mynta, rom, sodavatten, is och kanske lite socker är allt som behövs för att göra en perfekt mojito. Men med lite extra smaksättning kan man ta den fräscha drinken till nya höjder.
Förfriskande och vacker alkoholfri drink, suverän törstsläckare på varma sommardagar! Mynta och lime ger denna Virgin Mojito dess karaktär och club soda sätter prägel med bubblor och fräscha smaker.
Rabarbersaft med två smaker
Melon Heaven (alkoholfri) | En härligt "giftig" alkoholfri drink, uppskattad på alla kalas.
Det är lätt att göra saft av syrener. Resultatet blir blommigt och gott. Nu är det dags. Fyll en liten korg med doftande blommor och förvandlad dem till en uppfriskande dryck.
Mojito – klassiskt och enkelt recept på härlig romdrink
Pinterest
Sök