Ta hjälp av ”De sju frågorna” med bildstöd för ökad studiero : Pedagog Malmö

Ta hjälp av ”De sju frågorna” med bildstöd för ökad studiero : Pedagog Malmö

I den kommun där jag jobbar börjar eleverna med bil i åk 3. Det innebär att under ett år 40 min i veckan ska man hinna med allt centralt innehåll för kursplanen i bild åk 1-3. Dessutom ska man träna f

Att arbeta med bild i åk 3 (Bildlärarbloggen)

Att klä på sig | Tecken som stöd | Bloglovin’

Att klä på sig (Tecken som stöd)

Practical Tips to Make your Classroom Autism-Friendly « Understanding and Embracing Diversity

Practical Tips to Make your Classroom Autism-Friendly

Classroom Management: Getting Control of a Very Difficult Class: Practical tips for new and veteran pre-K, & first grade teachers to help successfully teach and tame a very strong willed group of wild and wonderful children.

Skriften ger grundläggande kunskap om vad Aspergers syndrom är och hur funktionsnedsättningen kan ta sig uttryck. Den ger också  tips på hur man som närstående eller inom profession kan agera för att underlätta för den som har Aspergers syndrom. Ofta handlar det om små anpassningar som gör stor skillnad.

Skriften ger grundläggande kunskap om vad Aspergers syndrom är och hur funktionsnedsättningen kan ta sig uttryck. Den ger också tips på hur man som närstående eller inom profession kan agera för att underlätta för den som har Aspergers syndrom. Ofta handlar det om små anpassningar som gör stor skillnad.

Pinterest
Search