Lena Flood

Lena Flood

0
Followers
27
Following
Lena Flood
More ideas from Lena
Den här rostade morotssalladen är lika god som vacker. Servera den gärna medan den fortfarande är lite ljummen, tillsammans med en pigg citrusdressing med extra krydda av vitlök och osötad senap. Bjud med stekt halloumi för en fräsch veggo-rätt till vardags.

Den här rostade morotssalladen är lika god som vacker. Servera den gärna medan den fortfarande är lite ljummen, tillsammans med en pigg citrusdressing med extra krydda av vitlök och osötad senap. Bjud med stekt halloumi för en fräsch veggo-rätt till vardags.

Sticka trendigaste sjalen

Sticka trendigaste sjalen

Via: sugarandcharm

Definitely going to make this peach French 75 punch recipe next time the girls come over to the house.

Drick det här i fem dagar så bränner du 2,5 kg....och medan du sover. Det fungerar!

Drick det här i fem dagar så bränner du 2,5 kg....och medan du sover. Det fungerar!

Auberginegratäng med mozzarella, ruccola och tomatsås | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott.

Auberginegratäng med mozzarella, ruccola och tomatsås | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott.

Här mina vänner, har ni en fantastiskt god och lyxig dessert med en skön kombination av blåbär, vit choklad och kardemumma. Rekommend...

Här mina vänner, har ni en fantastiskt god och lyxig dessert med en skön kombination av blåbär, vit choklad och kardemumma. Rekommend...

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god.  Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Annorlunda twist på falukorv i ugn!?

Annorlunda twist på falukorv i ugn!?

Detta händer när du sprayar sköljmedel på väggen – effekten kommer förbluffa dig

Detta händer när du sprayar sköljmedel på väggen – effekten kommer förbluffa dig

Lyxig plockmat får inleda festen. Här är våra bästa recept

Lyxig plockmat får inleda festen. Här är våra bästa recept

Jag fortsätter att fresta med härliga thai-mat. Vad sägs om kyckling med cashewnötter med den godaste såsen ni någonsin smakat? Det vattnas i munnen bara jag tänker på denna maträtt som heter Kung Bao Kyckling. Gong Bao Sås 10 torkade chilin, utan kärnor, finhackade 5 finhackade vitlöksklyftor 2 msk chilisås 2 msk oystersås 3 msk […]

Jag fortsätter att fresta med härliga thai-mat. Vad sägs om kyckling med cashewnötter med den godaste såsen ni någonsin smakat? Det vattnas i munnen bara jag tänker på denna maträtt som heter Kung Bao Kyckling. Gong Bao Sås 10 torkade chilin, utan kärnor, finhackade 5 finhackade vitlöksklyftor 2 msk chilisås 2 msk oystersås 3 msk […]

Tommy Myllymäkis lördagschili med gräddfil och bröd

Tommy Myllymäkis lördagschili med gräddfil och bröd

Vitlök

Vitlök