middagar

9 Pins2 Följare
Chickpea Cauliflower Curry - Vegan, healthy 20 minutes curry with chickpeas and cauliflower simmered in coconut-curry broth. gluten free

Chickpea Cauliflower Curry

Chickpea Cauliflower Curry - Vegan, healthy 20 minutes curry with chickpeas and cauliflower simmered in coconut-curry broth. gluten free

Hej finisar! Här är det strandhäng för hela slanten! Passar på när vädret är så här! Premiärdopp i gårkväll minsann! ☀️⛱ Oj oj vilken gooooood gratäng det blev igår! MUMS! Jag har lite same same but different här i bloggen men denna blev godaste ever! Prova denna! Kanske redan ikväll? =) Jag strimlade Zoodles till, […]

Hej finisar! Här är det strandhäng för hela slanten! Passar på när vädret är så här! Premiärdopp i gårkväll minsann! ☀️⛱ Oj oj vilken gooooood gratäng det blev igår! MUMS! Jag har lite same same but different här i bloggen men denna blev godaste ever! Prova denna! Kanske redan ikväll? =) Jag strimlade Zoodles till, […]

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Den här soppan kommer jag att laga många gånger. Krämig och god med litet sting, dels av sambal oelek, dels av citron. Jag serverade den som en varmrätt, men i mindre portioner skulle den passa lik…

Den här soppan kommer jag att laga många gånger. Krämig och god med litet sting, dels av sambal oelek, dels av citron. Jag serverade den som en varmrätt, men i mindre portioner skulle den passa lik…

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Denna fisk i gräddig purjolöksås är en snabblagad vardagsrätt som jag tror alla kommer att gilla!

Denna fisk i gräddig purjolöksås är en snabblagad vardagsrätt som jag tror alla kommer att gilla!


Fler idéer
Pinterest
Sök