Pinterest
Det här är en riktigt bra bjuddessert! Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. När jag skapade den så hade jag påskfirandet i tankarna. Nu är vi mitt uppe i…

Det här är en riktigt bra bjuddessert! Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. När jag skapade den så hade jag påskfirandet i tankarna. Nu är vi mitt uppe i…

Zebrakaka med salmiakkräm! Avancerat utseende, enkelt utförande.

Zebrakaka med salmiakkräm! Avancerat utseende, enkelt utförande.

Pannacotta, den perfekta efterrätten om man vill kunna förbereda. Här i Lisa och Monica Eisenmans underbart goda och lena julvariant.

Saffranspannacotta med pepparkaksmulor

Pannacotta, den perfekta efterrätten om man vill kunna förbereda. Här i Lisa och Monica Eisenmans underbart goda och lena julvariant.

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Kolapannacotta med daimkross (Fikastunder)

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Pannacotta är en omtyckt dessert som du snabbt och enkelt slänger ihop. Smaken är fräsch och konsistensen är härligt krämig.

Pannacotta är en omtyckt dessert som du snabbt och enkelt slänger ihop. Smaken är fräsch och konsistensen är härligt krämig.

Fryst saffranscheesecake med pepparkaksbotten – Lindas Bakskola

Fryst saffranscheesecake med pepparkaksbotten – Lindas Bakskola

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]