Liisu Westerin

Liisu Westerin

Liisu Westerin
More ideas from Liisu
Detta recept är verkligen galet! Servera med potatismos och grönsaker för en fullständig måltid. Ingredienser: 1 kg köttfärs 12 skivor bacon 1 pack (ca 30g) tacokryddor 10-12 skivor ost 2 st paprikor 1 lök Så här gör du: 1. Blanda köttfärsen och tacokryddor i en stor skål. 2. På en ugnsplåt täckt med aluminiumfolie, trycker …

Detta recept är verkligen galet! Servera med potatismos och grönsaker för en fullständig måltid. Ingredienser: 1 kg köttfärs 12 skivor bacon 1 pack (ca 30g) tacokryddor 10-12 skivor ost 2 st paprikor 1 lök Så här gör du: 1. Blanda köttfärsen och tacokryddor i en stor skål. 2. På en ugnsplåt täckt med aluminiumfolie, trycker …

Snabblagad gratäng med falukorv | Landleys kök

Snabblagad gratäng med falukorv | Landleys kök

Vilken underbar dag! Härligt varmt med massor av sol – den har vi saknat! Innan helgen köpte jag en uppblåsbar barnpool till dottern men det har ju varit så kallt hittils så vi har inte velat…

Vilken underbar dag! Härligt varmt med massor av sol – den har vi saknat! Innan helgen köpte jag en uppblåsbar barnpool till dottern men det har ju varit så kallt hittils så vi har inte velat…

Omtyckt även av barn. Mjukostsmaken kan utbytas till ost med kantarell eller annan smaksättning. Tillsätt ev. fler räkor/kräftstjärtar för att få en mer delikat rätt.

Omtyckt även av barn. Mjukostsmaken kan utbytas till ost med kantarell eller annan smaksättning. Tillsätt ev. fler räkor/kräftstjärtar för att få en mer delikat rätt.

Giant Cheese-Stuffed Burger

Giant Cheese-Stuffed Burger

6 Fun-Size Snacks

6 Fun-Size Snacks

Denna mustiga och gräddiga kycklinggryta med bacon, äpple och cider är enkel att göra och en riktig allt-i-ett-succé. Vill du ha den ännu matigare så tillsätter du tre potatisar i bitar som får koka med.

Denna mustiga och gräddiga kycklinggryta med bacon, äpple och cider är enkel att göra och en riktig allt-i-ett-succé. Vill du ha den ännu matigare så tillsätter du tre potatisar i bitar som får koka med.