Butter Pecan Cookies

Butter Pecan Cookies (from Martha Stewart Everyday Food Mag, May Ingredients cup pecans cup stick) unsalted butter at room temperature cup sugar (plus more for coating) 1 teaspoon pure vanilla extract teaspoon fine sea salt 1 cup all purpose flour

This Lemon Cheesecake Pie recipe is perfect for lemon lovers-  so sweet, lemony and creamy, with just a tiny bit of tartness- yum! Plus it is so much easier to make than a traditional cheesecake.

Lemon Cheesecake Pie Recipe

This Lemon Cheesecake Pie recipe is perfect for lemon lovers- so sweet, lemony and creamy, with just a tiny bit of tartness- yum! Plus it is so much easier to make than a traditional cheesecake. Make it Gluten Free by using a GF pie crust!

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

PEPPARKAKSRULLTÅRTA MED LINGON

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Pepparkaksbollar - Baka sockerfritt

Pepparkaksbollar - Baka sockerfritt

Oj, oj, oj, den här kakan är god! Ett måste för alla oss som älskar mandelmassa och kardemumma.

Mazarinkaka med kardemumma

Oj, oj, oj, den här kakan är god! Ett måste för alla oss som älskar mandelmassa och kardemumma.

Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums. Så igår skred jag till verket och bakade de här alldeles ljuvliga små rutorna. De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och

Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums. Så igår skred jag till verket och bakade de här alldeles ljuvliga små rutorna. De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och

Pinterest
Search