tartare de saumon et avocat

Salmon and Avocado Tower.reminds me of another Avocado Salad I've had at a sushi restaurant lately.

"Lunchtip: Salade Caprese [Lunchtip: Caprese Salad]" -- Recipe is in Dutch, but machine-translates well. I'm really liking the concept of adding toasted pine nuts to the more typical basic ingredients!

Braised Fennel Wedges with Saffron, Tomato, Zucchini and Thyme

Lacto-ovo-vegetarian - Braised Fennel Wedges with Tomato, Zucchini, Thyme & Saffron

Made these for our Christmas Eve open house.  Narry a one was left.  Delish!

12 Recipes On A Stick

Antipasto Kabobs - Serving antipasta can turn into looking like slop on a plate. great solution - kabob it up! and everything is better on a kabob anyway!

Rödbetsbourguignon | Recept.nu

Rödbetsbourguignon

The vegetarian version of my first meal in Paris! Beet Bourgingon, from 'The Green Kitchen' by David Frankiel & Luise Vindahl

DSC_1979

Nyårsdessert på 5 minuter – Vaniljvisp med hallon på små dessertmaränger!

DSC_1979

Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Inled festmiddagen, eller nyårsmenyn, men frasiga fritters. En klassiker på nytt sätt där vi blandar riven fänkål med potatis och steker riktigt krispigt. Servera med löjrom och smetana, en tjock, syrad grädde som påminner om crème fraiche. Ljuvliga smaker!

Inled festmiddagen, eller nyårsmenyn, men frasiga fritters. En klassiker på nytt sätt där vi blandar riven fänkål med potatis och steker riktigt krispigt. Servera med löjrom och smetana, en tjock, syrad grädde som påminner om crème fraiche. Ljuvliga smaker!

Den här lyxiga skaldjurssalladen med sesamkrutonger och wasabimajonäs som är en perfekt start på nyårsmiddagen. Avokadon och silverlöken samt den Japaninspirerade wasabimajonäsen med hummer och räkor ger en svårglömd smakupplevelse.

Den här lyxiga skaldjurssalladen med sesamkrutonger och wasabimajonäs som är en perfekt start på nyårsmiddagen. Avokadon och silverlöken samt den Japaninspirerade wasabimajonäsen med hummer och räkor ger en svårglömd smakupplevelse.

Oxfilé med madeirasås

Oxfilé med madeirasås

Pepparstekt oxfilé med glaserade betor

Pepparstekt oxfilé med glaserade betor

Inled festmiddagen, eller nyårsmenyn, men frasiga fritters. En klassiker på nytt sätt där vi blandar riven fänkål med potatis och steker riktigt krispigt. Servera med löjrom och smetana, en tjock, syrad grädde som påminner om crème fraiche. Ljuvliga smaker!

Inled festmiddagen, eller nyårsmenyn, men frasiga fritters. En klassiker på nytt sätt där vi blandar riven fänkål med potatis och steker riktigt krispigt. Servera med löjrom och smetana, en tjock, syrad grädde som påminner om crème fraiche. Ljuvliga smaker!

Oxfilé med jordärtskockspuré, portvinsreduktion och rödlöksmarmelad

Oxfilé med jordärtskockspuré, portvinsreduktion och rödlöksmarmelad

Beef Tenderloin, Eve, Beef Fillet, Salta, Filet Mignon, Filet Of Beef

Readly - The Cottage Journal - 2015-07-21 : Page 95

Readly - The Cottage Journal - 94 - As the crisp days of fall welcome relaxed indoor-outdoor living, we beckon you to relish in the comfort of y

Tips om Allers 15-53 sidan 44

Tips om Allers sidan 44

Krispig sallad med räkor och citron- och dilldressing - myTaste.se

Krispig sallad med räkor och citron- och dilldressing - myTaste.se

Pinterest
Search