Lilly Wellersjö

Lilly Wellersjö

Lilly Wellersjö
More ideas from Lilly
Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Som ni vet tycker jag att det är kul att testa en massa nytt. Så till Neos kalas testade jag att göra pepparkaksbollar doppade i vit choklad. Receptet hittade jag här! Du behöver: 100 g pepparkakor 100 g philadelphiaost 185 g vit choklad 1. Krossa...

Som ni vet tycker jag att det är kul att testa en massa nytt. Så till Neos kalas testade jag att göra pepparkaksbollar doppade i vit choklad. Receptet hittade jag här! Du behöver: 100 g pepparkakor 100 g philadelphiaost 185 g vit choklad 1. Krossa...

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English! SAFFRANSTRYFFEL 	1 kuvert saffran 	1/2 msk rom 	1 dl vispgrädde 	2

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English! SAFFRANSTRYFFEL 1 kuvert saffran 1/2 msk rom 1 dl vispgrädde 2

Rödbetssallad

Rödbetssallad

Why bother with homemade croissants? Because they are light and airy goodies with extra buttery crust, cotton soft interior and beautiful golden color! Plus, you get a huge ego boost looking at your beautiful creations.

Why bother with homemade croissants? Because they are light and airy goodies with extra buttery crust, cotton soft interior and beautiful golden color! Plus, you get a huge ego boost looking at your b (Baking Sweet Puff Pastries)

Learn how to make the most unbelievable and authentic French croissants and chocolate croissants from scratch with over 40 step-by-step photos!

With over 40 step-by-step photos learn how to make the most unbelievable and authentic French croissants and chocolate croissants from scratch!

From the Liguria region of Italy, this classic starter moves beyond a simple garlic bread recipe to showcase sage.

Cheesy sage and garlic bread From the Liguria region of Italy, this classic starter moves beyond a simple garlic bread recipe to showcase sage.