More ideas from Lina
Alicias kokbok

Alicias kokbok

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Recept gifflar med vallmofrö

Recept gifflar med vallmofrö

Baka klassiska pizzabullar – klicka här för recept!

Baka klassiska pizzabullar – klicka här för recept!

Fin lång page.

Love Cute Hairstyles For Shoulder Length Hair? wanna give your hair a new look? Cute Hairstyles For Shoulder Length Hair is a good choice for you. Here you will find some super sexy Cute Hairstyles For Shoulder Length Hair, Find the best one for you,

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Sjömansbiff är klassisk husmanskost som tilltalar de flesta. Jag gör en förenklad version av denna rätt och använder köttfärs istället, det blir en så kallad "Dansk sjömansbiff". Jag är väldigt förtjust i rätter som sköter sig själv i ugnen

Sjömansbiff är klassisk husmanskost som tilltalar de flesta. Jag gör en förenklad version av denna rätt och använder köttfärs istället, det blir en så kallad "Dansk sjömansbiff". Jag är väldigt förtjust i rätter som sköter sig själv i ugnen