Pinterest • Världens idékatalog

saker som jag vill ha

24 Pins2 Följare

Loop Stand Svart 250 cm

Loop Stand matbord från HAY tillhör kollektionen Loop Stand som är formgiven av Leif Jørgensen. Inspirerad av den traditionella bocken använder Loop Stand ett enkelt formspråk som lägger fokus på ett tredimensionellt och grafiskt utseende. Loop Stand matbord finns i tre olika färger och fyra olika storlekar. För extra stabilitet lägg till Loop Stand Support, tre reglar som monteras under bordsskivan. Loop Stand Support rekommenderas till bord från 200 cm. Höjden på samtliga bord är 74 cm.

pin 3
heart 1

eva braun oscar o clothilde Stänkmålad tallrik, en genuin italiensk tallrik i högkvalitativ keramik och med karaktäristiskt mönster av gröna stänk.

pin 3

Stor mattallrik i vit keramik. ​Tallrik- rejäl mattallrik eller mindre uppläggningsfat. Stilrent enkelt vitt porslin - kombinera med allt! Vita tallrikar

pin 2

Georg Stool Svartlackad

Möbelserien Georg av Christina Liljenberg Halstrøm för danska Skagerak gör det möjligt att möblera hallen och andra delar av hemmet på ett funktionellt och samtidigt stilfullt sätt. Serien innehåller klädhängare, galgar, pall, bänk, konsolbord, skrivbord, matbord, barpallar samt två speglar. Samtliga tillverkade i massiv ek och vissa med detaljer i naturmaterial såsom ull och läder. Georg Pall finns i obehandlad ek och svartlackad ek.

pin 2

www.flexform.it bäddsoffa som blir två separata bäddar

pin 1

Seaside Svart

Seaside Svart Vitrinskåp | Oliver Furniture | Länna Möbler | Handla online

Kvadratisk vägghylla - Mässing i gruppen Hyllor och förvaring / Vägghyllor hos Reforma Sthlm (17196AB) madame stoltz

Shoe Shelf Skohylla, Mässing, Maze

Örhänge Acantus Mini Förgyllt Tenn | Svenskt Tenn

Charles matta vävd i ull. Charles är en vävd chenille-matta med tweedkänsla. Fiskbensmönstret vävs av ett tunt chenillegarn i ull och lin som har utvecklats unikt för just den här mattan. Inslaget av lingarn ger mattan en vackert skimrande yta.