Pinterest • Världens idékatalog

saker som jag vill ha

22 Pins2 Följare
från Länna Möbler

Loop Stand Svart 160 cm

Loop Stand matbord från HAY tillhör kollektionen Loop Stand som är formgiven av Leif Jørgensen. Inspirerad av den traditionella bocken använder Loop Stand ett enkelt formspråk som lägger fokus på ett tredimensionellt och grafiskt utseende. Loop Stand matbord finns i tre olika färger och fyra olika storlekar. För extra stabilitet lägg till Loop Stand Support, tre reglar som monteras under bordsskivan. Loop Stand Support rekommenderas till bord från 200 cm. Höjden på samtliga bord är 74 cm.

3
1

Loop Stand Svart 180 cm

lannamobler.se

eva braun oscar o clothilde Stänkmålad tallrik, en genuin italiensk tallrik i högkvalitativ keramik och med karaktäristiskt mönster av gröna stänk.

3

Tallrik 24 cm Spruzzi

oscarclothilde.com

från Länna Möbler

Georg Stool Svartlackad

Möbelserien Georg av Christina Liljenberg Halstrøm för danska Skagerak gör det möjligt att möblera hallen och andra delar av hemmet på ett funktionellt och samtidigt stilfullt sätt. Serien innehåller klädhängare, galgar, pall, bänk, konsolbord, skrivbord, matbord, barpallar samt två speglar. Samtliga tillverkade i massiv ek och vissa med detaljer i naturmaterial såsom ull och läder. Georg Pall finns i obehandlad ek och svartlackad ek.

2

Georg Stool Obehandlad

lannamobler.se

Stor mattallrik i vit keramik. ​Tallrik- rejäl mattallrik eller mindre uppläggningsfat. Stilrent enkelt vitt porslin - kombinera med allt! Vita tallrikar

1

Vit tallrik - mattallrik eller uppläggningsfat i vitt

dukat.se

www.flexform.it bäddsoffa som blir två separata bäddar

1

Twins | Products | FLEXFORM | EN

flexform.it

Kvadratisk vägghylla - Mässing i gruppen Hyllor och förvaring / Vägghyllor hos Reforma Sthlm (17196AB) madame stoltz

Pin tillagd från

reformasthlm.se

Örhänge Acantus Mini Förgyllt Tenn | Svenskt Tenn

Örhänge Acantus Mini Förgyllt Tenn

svenskttenn.se

Charles matta vävd i ull. Charles är en vävd chenille-matta med tweedkänsla. Fiskbensmönstret vävs av ett tunt chenillegarn i ull och lin som har utvecklats unikt för just den här mattan. Inslaget av lingarn ger mattan en vackert skimrande yta.

Charles gångmatta - black/white, 80x250 cm - Vävda mattor – Möbler från Svenssons i Lammhult

svenssons.se

Björk matta tillverkad i ull med bruna toner och inslag av blått. Mattan har naturfärgad läderkant. Björk är en serie mattor från Design House Stockholm, formgivna av flerfaldigt prisbelönta Lena Bergström. Mattornas stilrena och monokroma utseende hämtar inspiration från björkstammar, medan den mjuka läderkanten för tankarna till följsam näver. Björk är vävd i ull på ljus linnevarp och passar i hela hemmet.

Björk gångmatta - brun/blå, 70x130 cm - Vävda mattor – Möbler från Svenssons i Lammhult

svenssons.se

Tile matta är handvävd i 100% ull. Linie Designs mattor är utvecklade av ledande skandinaviska designers och hantverkare. Mattorna går att få i specialbeställda mått utöver standardmåtten.

Tile matta - petrol blue - Vävda mattor – Möbler från Svenssons i Lammhult

svenssons.se