More ideas from Linda
Åh, så lycklig jag blev den dagen när jag lyckades med det här receptet. Som jag har saknat att sätta tänderna i nybakta smörbullar alltså! Fördelen med att baka glutenfritt är faktiskt det uppenbara

Åh, så lycklig jag blev den dagen när jag lyckades med det här receptet. Som jag har saknat att sätta tänderna i nybakta smörbullar alltså! Fördelen med att baka glutenfritt är faktiskt det uppenbara

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Glutenfritt stekpannebröd med havre

Glutenfritt stekpannebröd med havre

Fluff - Tårtfyllning - myTaste

Fluff - Tårtfyllning - myTaste

En glutenfri pajdeg som blir en bra grund för alla dina matpajer! Lite citronsaft och rivet citronskal sätter en fin smak på degen. Med mjölkfritt margarin blir den dessutom laktosfri.

En glutenfri pajdeg som blir en bra grund för alla dina matpajer! Lite citronsaft och rivet citronskal sätter en fin smak på degen. Med mjölkfritt margarin blir den dessutom laktosfri.

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Se till att alla ingredienser har samma temperatur. Det minskar risken för att aiolin ska skära sig. Mixa äggulor, senap, vinäger och basilika i en mixer eller med en stavmixer. Tillsätt droppvis olivolja till en krämig aioli. Vänd ner parmesan och smaka av med salt och peppar. Ringla över olivolja vid servering.

Se till att alla ingredienser har samma temperatur. Det minskar risken för att aiolin ska skära sig. Mixa äggulor, senap, vinäger och basilika i en mixer eller med en stavmixer. Tillsätt droppvis olivolja till en krämig aioli. Vänd ner parmesan och smaka av med salt och peppar. Ringla över olivolja vid servering.

Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Kycklingrätt i ugn. 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca solt…