Linda Englund

Linda Englund

139
Followers
20
Following
Linda Englund
More ideas from Linda
Bountybullar

Bountybullar

CakeByMary

CakeByMary

I fredags hade vi lite fest hemma i Karlskrona för att fira att mina tre år på universitet (nästan) är över. Hela familjen var där och jag ä...

I fredags hade vi lite fest hemma i Karlskrona för att fira att mina tre år på universitet (nästan) är över. Hela familjen var där och jag ä...

Ljuvligt len smörkräm med marängbottnar med malda mandlar. Att mandeltårtan är en storsäljare på kaféet är lätt att förstå.

Ljuvligt len smörkräm med marängbottnar med malda mandlar. Att mandeltårtan är en storsäljare på kaféet är lätt att förstå.

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett. Den här är ett recept från Kungsörnen på en kaka som kan ätas året om och som har en härlig smak av mandel och kardemumma toppat med vispad grädde och florsocker. Den är enkel att göra och kanske är den en utmanare till förra årets succé semmelwrapen! Är du i stället sugen på en klassisk saftig semla så kolla här!

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett. Den här är ett recept från Kungsörnen på en kaka som kan ätas året om och som har en härlig smak av mandel och kardemumma toppat med vispad grädde och florsocker. Den är enkel att göra och kanske är den en utmanare till förra årets succé semmelwrapen! Är du i stället sugen på en klassisk saftig semla så kolla här!

This Creamy Chicken Bacon Pasta has it all - perfectly-seasoned chicken; spinach and tomatoes; a creamy garlic cheese sauce, and bacon all over a bed of pasta. Perfect weeknight

This Creamy Chicken Bacon Pasta has it all - perfectly-seasoned chicken; spinach and tomatoes; a creamy garlic cheese sauce, and bacon all over a bed of pasta.

Världens bästa Tårtbotten! Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

Världens bästa Tårtbotten! Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

there is a translator to the right jag har länge velat ha en bra, stabil pelargontrappa men inte funnit någon så då får man bygga ...

ROSE GARDEN Malevik: hur du lätt bygger en pelagontrappa ~ how to easily build a geranium staircase

Bars är perfekt att ha med på utflykt när man behöver fylla på energi. Eller om man bara vill unna sig en paus med gott fika. Enkelt recept på energibars.

Bars är perfekt att ha med på utflykt när man behöver fylla på energi. Eller om man bara vill unna sig en paus med gott fika. Enkelt recept på energibars.

4 Large Carrots (~11.5oz / 326g shredded) 1 and 1/2 cups (120g) Dried (Dessicated) Coconut (plus more for rolling) 1 cup (90g) Coconut Flour 10 Large Medjool Dates (about 1 cup, pitted, loosely packed) 3/4 – 1 cup (180ml to 240ml) Syrup Transfer half of this mixture to the food processor+ add the dates Mixed well Transfer the mix back to the bowl, dried coconut and coconut flour+mix Add in 3/4 syrup and mix. If it does not, add 1/4 cup of syrup+ mix Roll into balls +freezer

4 Large Carrots (~11.5oz / 326g shredded) 1 and 1/2 cups (120g) Dried (Dessicated) Coconut (plus more for rolling) 1 cup (90g) Coconut Flour 10 Large Medjool Dates (about 1 cup, pitted, loosely packed) 3/4 – 1 cup (180ml to 240ml) Syrup Transfer half of this mixture to the food processor+ add the dates Mixed well Transfer the mix back to the bowl, dried coconut and coconut flour+mix Add in 3/4 syrup and mix. If it does not, add 1/4 cup of syrup+ mix Roll into balls +freezer