More ideas from Linda
Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

Kullavägen 2 | Per Jansson fastighetsförmedling

Kullavägen 2 | Per Jansson fastighetsförmedling

Klassiskt pärlgrått kök med vitrinskåp och en finfin stenskiva | Ballingslöv

Klassiskt pärlgrått kök med vitrinskåp och en finfin stenskiva | Ballingslöv

Snackstips; Briepuffar | Skär i tärningar, ca 1x1cm. Man behöver ej skära bort den vita kanten, den blir dock inte krispig som resten av osten så vill man så skär bort den.  Lägg brietärningarna i knäckformar på en tallrik. In i micron 3-4 min på 750 Watt. Kan gå snabbare/ta längre tid beroende på micro , börja därför med 2 min och kör sen 1-2 min till.Lägg Ca 18-20 st per tallrik som max så att alla får värme. När dom är klara så har dom ”puffat upp” som små bollar och blivit lite gula

Snackstips; Briepuffar | Skär i tärningar, ca 1x1cm. Man behöver ej skära bort den vita kanten, den blir dock inte krispig som resten av osten så vill man så skär bort den. Lägg brietärningarna i knäckformar på en tallrik. In i micron 3-4 min på 750 Watt. Kan gå snabbare/ta längre tid beroende på micro , börja därför med 2 min och kör sen 1-2 min till.Lägg Ca 18-20 st per tallrik som max så att alla får värme. När dom är klara så har dom ”puffat upp” som små bollar och blivit lite gula

Villa Flora, VB10004

Villa Flora, VB10004

http://i.pinimg.com/1200x/b4/2e/c6/b42ec6cbc47e09039f95af3ac9358203.jpg

http://i.pinimg.com/1200x/b4/2e/c6/b42ec6cbc47e09039f95af3ac9358203.jpg

What do you guys think of this gorgeous kitchen? This heritage house was given a facelift but still kept it’s original charm. Really love the colour of the cabinets! Via by Anson Smart.

Fick till en såååå god thaigryta häromdan så jag måste bara ge er receptet innan jag glömmer bort hur jag gjorde :-) 4 port: 3 kycklingfiléer, skurna i tunna små skivor 1 röd paprika 1 gul lök 1 pu…

Fick till en såååå god thaigryta häromdan så jag måste bara ge er receptet innan jag glömmer bort hur jag gjorde :-) 4 port: 3 kycklingfiléer, skurna i tunna små skivor 1 röd paprika 1 gul lök 1 pu…

Den här färskosten brukar jag ofta bjuda på innan middagen, ställ fram en skål med färskosten och tryck ner några grissin, sen får varje gäst ta sin ost s...

Den här färskosten brukar jag ofta bjuda på innan middagen, ställ fram en skål med färskosten och tryck ner några grissin, sen får varje gäst ta sin ost s...

Nu ska du få tips på världens bästa mellis att ha med i väskan! Jag måste alltid se till att INTE bli för hungrig. Blir jag det så är det BIG NO NO för min arma mage. Den måste vårdas med kärlek och mat på rätt tider. Nu när jag rest en del i jobbet så är det värsta som finns att hoppa över mål och

Nu ska du få tips på världens bästa mellis att ha med i väskan! Jag måste alltid se till att INTE bli för hungrig. Blir jag det så är det BIG NO NO för min arma mage. Den måste vårdas med kärlek och mat på rätt tider. Nu när jag rest en del i jobbet så är det värsta som finns att hoppa över mål och