jul

7 Pins3 Följare
Pomegranate and Shaved Brussels Sprouts Salad with Lemon Dressing

Make-Ahead Brussels Sprouts with Pomegranate and Lemon Dressing

Pomegranate and Shaved Brussels Sprouts Salad with Lemon Dressing

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Fikon och ädelost är läckert på smördegsflarn. Foto Ulrika Ekblom http://www.lantliv.com/mat-vin/laga-gott-av-lackra-ostar/

Fikon och ädelost är läckert på smördegsflarn. Foto Ulrika Ekblom http://www.lantliv.com/mat-vin/laga-gott-av-lackra-ostar/

Getost, färska fikon och valnötter är en fantastisk kombination. Lägg till smörstekt brysselkål smaksatt med apelsin och du får en underbar ljummen kålsallad. Ett måste på julbuffén.

Getost, färska fikon och valnötter är en fantastisk kombination. Lägg till smörstekt brysselkål smaksatt med apelsin och du får en underbar ljummen kålsallad. Ett måste på julbuffén.

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!

rödkål + avokado + fetaost + granatäpple

rödkål + avokado + fetaost + granatäpple

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.


Fler idéer
Rödbetor med fetaost och timjan

Rödbetor med fetaost och timjan

Underbara minipajer med grönkål, ädelost och mandel som passar utmärkt på julbordet. Lägg ner den goda röran av bland annat grädde, grönkål och ädelost i pajskalen och häll över äggstanningen. Strö över den honungsrostade mandeln före servering.

Underbara minipajer med grönkål, ädelost och mandel som passar utmärkt på julbordet. Lägg ner den goda röran av bland annat grädde, grönkål och ädelost i pajskalen och häll över äggstanningen. Strö över den honungsrostade mandeln före servering.

Karamelliserad brieost (kock Ernst Kirchsteiger)

Karamelliserad brieost

Karamelliserad brieost (kock Ernst Kirchsteiger)

brysselkål + bacon + vitlök + chiliflakes

brysselkål + bacon + vitlök + chiliflakes

ugnsbakad sotpotatis recept vego vegetarisk julmat0D1A0155

ugnsbakad sotpotatis recept vego vegetarisk julmat0D1A0155

Cranberry Orange Roasted Brussels Sprouts

Cranberry Orange Roasted Brussels Sprouts

Leilas populära saffransskorpor är knapriga och fantastiskt goda. Ett bra julbak men funkar även hela året runt!

Leilas populära saffransskorpor är knapriga och fantastiskt goda. Ett bra julbak men funkar även hela året runt!

Karamelliserad brysselkål är ett tillbehör som passar utmärkt till de flesta rätter, speciellt ugnsstekt kalkon! Brysselkålen sjuds i en blandning av honung, risvinäger och misopaste för att få sötsalta smaker.

Karamelliserad brysselkål är ett tillbehör som passar utmärkt till de flesta rätter, speciellt ugnsstekt kalkon! Brysselkålen sjuds i en blandning av honung, risvinäger och misopaste för att få sötsalta smaker.

Den här råstekta brysselkålen får asiatiska smaker med het chili, syrlig lime och kryddig ingefära. Den vackert gröna brysselkålen toppas med rostade cashewnötter och färsk koriander. En snabblagad vegetarisk rätt som är god både som den är eller som tillbehör till t ex kycklingfilé.

Den här råstekta brysselkålen får asiatiska smaker med het chili, syrlig lime och kryddig ingefära. Den vackert gröna brysselkålen toppas med rostade cashewnötter och färsk koriander. En snabblagad vegetarisk rätt som är god både som den är eller som tillbehör till t ex kycklingfilé.

Fyllda dadlar (kock Ernst Kirchsteiger)

Fyllda dadlar

Fyllda dadlar (kock Ernst Kirchsteiger)

Pinterest
Sök