Jylgodis

18 Pins0 Followers
Recept på dumblekakor – en kaka som väcker godisbegäret hos både stora och små

Dumle och nobless i en och samma kaka!

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Gudomligt god cheesecake med en frasig pepparkaksbotten och en krämig, fryst fyllning med smak av vit choklad. Rivet apelsinskal på toppen är pricken över i.

Gudomligt god cheesecake med en frasig pepparkaksbotten och en krämig, fryst fyllning med smak av vit choklad. Rivet apelsinskal på toppen är pricken över i.

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Gillar ni också saltlakrits? Då ska ni baka dessa godingar till jul. Det här behöver du: 3 dl vispgrädde 4 dl strösocker 50 gram smör 4 msk ljus sirap 1 påse krossade turkisk peppar 200 gram mjölkchoklad svart karamellfärg Garnering: Lakritsströssel Gör så här: Krossa karamellerna i mortel. Lägg alla … Läs mer

Gillar ni också saltlakrits? Då ska ni baka dessa godingar till jul. Det här behöver du: 3 dl vispgrädde 4 dl strösocker 50 gram smör 4 msk ljus sirap 1 påse krossade turkisk peppar 200 gram mjölkchoklad svart karamellfärg Garnering: Lakritsströssel Gör så här: Krossa karamellerna i mortel. Lägg alla … Läs mer

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Vit chokladfudge med polkagrisar! Precis lika gott som det låter!

Vit chokladfudge med polkagrisar! Precis lika gott som det låter!

Wienernougat

Bok, Kitchen Recipes

saffranskaka

saffranskaka

En fräsch och krämig kaka som gärna vilar i kylskåp över natten för bästa resultat.

Lingon- cheesecake

En fräsch och krämig kaka som gärna vilar i kylskåp över natten för bästa resultat.

Pinterest
Search