Linnea Palmkvist

Linnea Palmkvist

Linnea Palmkvist
Fler idéer från Linnea
The main idea is to create a fusion between two parks. On the one hand a traditional park with trees, bushes, curved ways… On the other hand a second park elevated 5 meters over the first one. Is a superposition of layers (as river sediments are placed...

The main idea is to create a fusion between two parks. On the one hand a traditional park with trees, bushes, curved ways… On the other hand a second park elevated 5 meters over the first one. Is a superposition of layers (as river sediments are placed...

In 2015, Groundswell was commissioned by the Roxborough Development  Corporation to design a small park space in a vacant lot in the Roxborough  neighborhood of Philadelphia. Using the existing architecture of the space,  Groundswell reimagined the site and created a lush and inviting public  space using a variety of seating components, art installations, and  seasonal programming such as food trucks, yoga and outdoor movie nights.  Sustainable materials and practices were also integrated…

In 2015, Groundswell was commissioned by the Roxborough Development Corporation to design a small park space in a vacant lot in the Roxborough neighborhood of Philadelphia. Using the existing architecture of the space, Groundswell reimagined the site and created a lush and inviting public space using a variety of seating components, art installations, and seasonal programming such as food trucks, yoga and outdoor movie nights. Sustainable materials and practices were also integrated…

100511_Patient+room+section+(black+walls)blog.jpg 1,134×1,600 pixels

100511_Patient+room+section+(black+walls)blog.jpg 1,134×1,600 pixels

A Thousand Yards Pavilion by Penda

A Thousand Yards Pavilion by Penda

As part of a waterfront development for Oslo called Bjørvika Barcode, Norwegian architects A-Lab designed an office and residential building with a covered garden punched through the middle.

As part of a waterfront development for Oslo called Bjørvika Barcode, Norwegian architects A-Lab designed an office and residential building with a covered garden punched through the middle.

Snohetta BarCode Oslo Norway

Snohetta BarCode Oslo Norway

Residential building like Tetris in Slovenia - Arquitectura de diseño original inspirado en el Tetris, en Eslovenia

Residential building like Tetris in Slovenia - Arquitectura de diseño original inspirado en el Tetris, en Eslovenia

Norwegian architects add pixelated tower to Oslo’s waterfront Barcode Project.

Norwegian architects add pixelated tower to Oslo’s waterfront Barcode Project.

The white building, "The Carve" is my new home. Our flat, facing Oslo city, has a 42 m2 private terrasse with a beautiful city view, I just love it!

The white building, "The Carve" is my new home. Our flat, facing Oslo city, has a 42 m2 private terrasse with a beautiful city view, I just love it!

MAD building – Oslo, Norway – MAD arkitekter

MAD building – Oslo, Norway – MAD arkitekter