http://inspirationsdeco.blogspot.com/2015/05/40-inspirations-pour-un-jardin-anglais.html

40 inspirations pour un jardin anglais

Rose , Pivoine, Centaurea, Heuchera HOME & GARDEN: 40 inspirations pour un jardin anglais More ✨ ʈɦҽ ƥᎧɲɖ ❤ﻸ

Klätterros - Gerbe Rose | @my casa

En av mina rosfavoriter i Myrbergs Trädgård är Gerbe Rose!

Rosa pioner (blommar juni-juli) och daggkåpa (blommar juni).

***Backyard*** Here is where I'll place grass and flowers and stuff on the edges n back of the house

Blå bolltistel, Echinops bannaticus, är lättodlad och kan växa i nästan vilken jord som helst, men utvecklas allra bäst i väldränerad jord och full sol.  Kan övervintra ända upp i zon 8 om växtplatsen är väldränerad. Det är en långlivad perenn som har odlats i Sverige ända sedan 1600-talet och det är inte ovanligt att man hittar den vid gamla övergivna torp. De uppseendeväckande taggiga blomkorgarna pryder sin plats i rabatten långt innan de blå blommorna slår ut i augusti. 1 m hög.

Blå bolltistel, Echinops bannaticus, är lättodlad och kan växa i nästan vilken jord som helst, men utvecklas allra bäst i väldränerad jord och full sol. Kan övervintra ända upp i zon 8 om växtplatsen är väldränerad. Det är en långlivad perenn som har odlats i Sverige ända sedan 1600-talet och det är inte ovanligt att man hittar den vid gamla övergivna torp. De uppseendeväckande taggiga blomkorgarna pryder sin plats i rabatten långt innan de blå blommorna slår ut i augusti. 1 m hög.

Komposition med färgmatchning och höjd. Fackelblomster (Lythrum salicaria 'Robert'), temynta (Monarda 'Beauty of Cobham'), rosenflockel (Eutrochium purpureum och olika solhattar (Echinacea).

Lythrum salicaria 'Robert'), temynta (Monarda 'Beauty of Cobham'), rosenflockel (Eutrochium purpureum och olika solhattar (Echinacea).

Pinterest
Search