Lisbeth Tjärnström

Lisbeth Tjärnström

Lisbeth Tjärnström
More ideas from Lisbeth
Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Det här är en riktigt bra bjuddessert!    Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. När jag skapade den så hade jag påskfirandet i tankarna. Nu är vi mitt uppe i…

Det här är en riktigt bra bjuddessert! Den här desserten bjöd jag mina föräldrar på när de var på besök. När jag skapade den så hade jag påskfirandet i tankarna. Nu är vi mitt uppe i…

Kladdkaka med Toscatäcke | Tidningen Hembakat

Kladdkaka med Toscatäcke | Tidningen Hembakat

Jättegod vaniljkaka

Jättegod vaniljkaka

Måste tipsa dig om en magisk kaka att baka i långpanna! Denna räcker till många, är god så tungan krullar sig, saftig och den går att frysa om ni inte orkar sätta i er hela kakan på en gång. Ät den med len vaniljsås så får man smaka på en liten del av himlen. Uppepå kakan har vi en havrecrumble som

Måste tipsa dig om en magisk kaka att baka i långpanna! Denna räcker till många, är god så tungan krullar sig, saftig och den går att frysa om ni inte orkar sätta i er hela kakan på en gång. Ät den med len vaniljsås så får man smaka på en liten del av himlen. Uppepå kakan har vi en havrecrumble som

1. Sätt ugnen på 175 °C. 2. Smält smöret. Bryt ner chokladen i mindre bitar och låt smälta tillsammans med smöret. 3. Vispa ägg och socker i en skål. Blanda ner smör och chokladblandningen i samma skål. Tillsätt vetemjölet. Vispa ihop till en jämn smet. Rör försiktigt i philadelphiaosten och hallonen. Häll över i en smord form med löstagbar kant. Fördela Dumlekolorna jämt i smeten. 4. Grädda i ugnen i ca 25 minuter. Kakan ska kännas kladdig när man tar ut den.

1. Sätt ugnen på 175 °C. 2. Smält smöret. Bryt ner chokladen i mindre bitar och låt smälta tillsammans med smöret. 3. Vispa ägg och socker i en skål. Blanda ner smör och chokladblandningen i samma skål. Tillsätt vetemjölet. Vispa ihop till en jämn smet. Rör försiktigt i philadelphiaosten och hallonen. Häll över i en smord form med löstagbar kant. Fördela Dumlekolorna jämt i smeten. 4. Grädda i ugnen i ca 25 minuter. Kakan ska kännas kladdig när man tar ut den.

Pecannötspaj med kolasås – Alla goda ting

Pecannötspaj med kolasås – Alla goda ting

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Honungsrostad palsternacka med kolasås | Recept | svenska.yle.fi

Honungsrostad palsternacka med kolasås | Recept | svenska.yle.fi

En len soppa som får en extra skjuts i smaken av ramslöksräkor! Vill man ha den helt vegetarisk kan man utesluta räkorna och bara göra en ramslöksolja att ringla i soppan. Soppan serveras med fördel tillsammans med ett friskt vitt vin. Om ramslöken inte växer…

En len soppa som får en extra skjuts i smaken av ramslöksräkor! Vill man ha den helt vegetarisk kan man utesluta räkorna och bara göra en ramslöksolja att ringla i soppan. Soppan serveras med fördel tillsammans med ett friskt vitt vin. Om ramslöken inte växer…