Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

Pepparkakschips med ost och valnötter | Recept från Köket.se

Pepparkakschips med ost och valnötter

Pepparkakschips med ost och valnötter | Recept från Köket.se

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Detta har blivit min nya last!! Makalöst goda! Första gången jag åt dom var hos min goda vän Helena. Perfekta att servera både till fördr...

Detta har blivit min nya last!! Makalöst goda! Första gången jag åt dom var hos min goda vän Helena. Perfekta att servera både till fördr...

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 1 dl ost, crème fraiche och sambal oelek, smaksätt med salt om det behövs. Bred ut blandningen på två brödskivor och fördela skinkskivorna ovanpå. Rulla ihop brödskivorna till rullar och snitta varje rulle i sex bitar. Ställ ut i ugnsfast form med snittsidan uppåt och strö över resterande ost. Gratinera ca 10 min eller tills snittarna fått fin färg och osten smält. Dekorera med lite hackad chili efter smak.

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 1 dl ost, crème fraiche och sambal oelek, smaksätt med salt om det behövs. Bred ut blandningen på två brödskivor och fördela skinkskivorna ovanpå. Rulla ihop brödskivorna till rullar och snitta varje rulle i sex bitar. Ställ ut i ugnsfast form med snittsidan uppåt och strö över resterande ost. Gratinera ca 10 min eller tills snittarna fått fin färg och osten smält. Dekorera med lite hackad chili efter smak.

Fantastisk räkpaj - myTaste

Fantastisk räkpaj - myTaste

varm_smörgåstårta

Varm smörgåstårta – En favorit i repris!

Omelett med svampstvning

Ugnsomelett med svampstuvning

Omelett med svampstvning

Denna tonfiskröra är verkligen supergod! En gammal favorit på bloggen som jag har uppdaterat. Den förtjänar att få stå i rampljuset igen. Har du inte testat den så rekommenderar jag att du gör det Lika god i baguett, bakad potatis, på avokado, fyllning i smörgåstårta, till pastasalladen eller varför inte på en frasig våffla. Funkar utmärkt att förberedas i god tid innan servering. 1 mellanstor skål tonfiskröra 0,5 rödlök 2 selleristjälkar 2 burkar tonfisk i vatten 1 dl majonäs 2 dl crémef...

Denna tonfiskröra är verkligen supergod! En gammal favorit på bloggen som jag har uppdaterat. Den förtjänar att få stå i rampljuset igen. Har du inte testat den så rekommenderar jag att du gör det Lika god i baguett, bakad potatis, på avokado, fyllning i smörgåstårta, till pastasalladen eller varför inte på en frasig våffla. Funkar utmärkt att förberedas i god tid innan servering. 1 mellanstor skål tonfiskröra 0,5 rödlök 2 selleristjälkar 2 burkar tonfisk i vatten 1 dl majonäs 2 dl crémef...

Lika gott som varma mackor fast ännu festligare! Varm smörgåstårta med kantareller 6–8 port 6 landgångsbröd Fyllning 200 g skivade kantareller 1x240 g renskav 2 msk...

Lika gott som varma mackor fast ännu festligare! Varm smörgåstårta med kantareller 6–8 port 6 landgångsbröd Fyllning 200 g skivade kantareller 1x240 g renskav 2 msk...

Ostiga tilltugg som är enkla att göra. Tunnbrödsrullar med skinka och västerbottensost 8 st 1 mjukt tunnbröd 0,5 dl creme fracihe 1...

Ostiga tilltugg som är enkla att göra. Tunnbrödsrullar med skinka och västerbottensost 8 st 1 mjukt tunnbröd 0,5 dl creme fracihe 1...

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Små goda korgar fyllda med en krämig kräftröra. Fina till minglet eller som en enkel förrätt på kräftskivan.

Små goda korgar fyllda med en krämig kräftröra. Fina till minglet eller som en enkel förrätt på kräftskivan.

Fyllt bröd med BBQ kyckling

Fyllt bröd med BBQ kyckling

Pinterest
Search