More ideas from Liselotte
Här kör vi ännu ett lätt recept! Inget rullande, doppa i choklad eller krångligheter.Du rör ihop smeten, på med ett marsipanlock, smälter mörk choklad och brer på ett lager. Sen skär önskade bitar! Klart!Dammsugarna är godast om de får sätta sig lite så efter någon timme i kylen så är den redo. Jag använde en 35*25 cm form, [...]

Dammsugare i långpanna cm form

Homemade Flavored Shimmery Liqueur - I'm sharing with you how to make your own FLAVORED shimmery liqueur at home in all the colors of the rainbow, using homemade vodka infusions. Perfect for Halloween, special occasions or themed parties! via @theflavorbender

Homemade Flavored Shimmery Liqueur - I'm sharing with you how to make your own FLAVORED shimmery liqueur at home in all the colors of the rainbow, using homemade vodka infusions. Luster petal dust is used for cakes, available online

(Källa) Jag älskar roliga drinkar oavsett om det är alkohol i eller ej för visst är det väl festligt att serveras en vacker och smakfu...

(Källa) Jag älskar roliga drinkar oavsett om det är alkohol i eller ej för visst är det väl festligt att serveras en vacker och smakfu...

White Chocolate Mud Cake | Cake And Food Recipe

White Chocolate Mud Cake | Cake And Food Recipe

Famous Cookie Copycat Recipes - What could be more enticing than a delicious homemade cookie that tastes better than the famous original? #savingroomfordessert #copycat #copycatcookie #famouscookierecipe #famouscopycatcookies #cookies #dessert

Famous Cookie Copycat Recipes - What could be more enticing than a delicious homemade cookie that tastes better than the famous original? #savingroomfordessert #copycat #copycatcookie #famouscookierecipe #famouscopycatcookies #cookies #dessert

How to make fool-proof modeling chocolate! Whether it’s candy melts, white chocolate, dark chocolate or you want to use glucose instead of corn syrup. We’ve got all the ratios, recipes, tips and techniques for success every time.

How to make fool-proof modeling chocolate! Whether it’s candy melts, white chocolate, dark chocolate or you want to use glucose instead of corn syrup. We’ve got all the ratios, recipes, tips and techniques for success every time.