Gör degen på kvällen och servera nygräddade, nyttiga frallor till frukost!

Gör degen på kvällen och servera nygräddade, nyttiga frallor till frukost!

Hembakta polarkakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Hembakta polarkakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Nyttig filmjölkslimpa bakad med havregryn – Lindas Bakskola

Nyttig filmjölkslimpa bakad med havregryn – Lindas Bakskola

Oj vad mörkt det är på morgonen nu. Jag tycker det är jättestor skillnad jämfört med förra veckan. Kanske bidrar det att vädret är betydligt...

Oj vad mörkt det är på morgonen nu. Jag tycker det är jättestor skillnad jämfört med förra veckan. Kanske bidrar det att vädret är betydligt...

Nybakta morgonfrallor på fem minuter? Jodå, bara du förbereder degen kvällen innan och sätter in i kylen så har du färska frallor på morgonen på ett litet kick!

Nybakta morgonfrallor på fem minuter? Jodå, bara du förbereder degen kvällen innan och sätter in i kylen så har du färska frallor på morgonen på ett litet kick!

Ett underbart gott recept på rågfrallor med söta russin och knapriga mandlar. Perfekt att frysa in och fullt av fibrer. Jag använder krusakli och rågmjöl för mina frallor.

Ett underbart gott recept på rågfrallor med söta russin och knapriga mandlar. Perfekt att frysa in och fullt av fibrer. Jag använder krusakli och rågmjöl för mina frallor.

Till jul brukar jag alltid baka barnens farmor Gittans goda sladdkakor. Otroligt enkla att göra och underbart goda . Jag dubblerar allti...

Till jul brukar jag alltid baka barnens farmor Gittans goda sladdkakor. Otroligt enkla att göra och underbart goda . Jag dubblerar allti...

Goda, lite grövre grahamstekakor som får ett extra plus för att degen är så lätt att arbeta med.

Goda, lite grövre grahamstekakor som får ett extra plus för att degen är så lätt att arbeta med.

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Pinterest
Search