Variations of 36 hour Sourdough Baguette

Variations of 36 hour Sourdough Baguette - hit the jackpot when I created this formula Full recipe

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har...

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har...

Hönökaka är ett tunt och mjukt bröd uppkallat efter Höhö i Göteborgs skärgård. Brödet är en klassiker och har ofta en rykande åtgång!

Hönökaka är ett tunt och mjukt bröd uppkallat efter Höhö i Göteborgs skärgård. Brödet är en klassiker och har ofta en rykande åtgång!

Källarfranska | Tidningen Hembakat

Källarfranska | Tidningen Hembakat

Lättgjorda, blixtsnabba bakpulverfrallor med grovt grahamsmjöl i degen. Klara på…

Lättgjorda, blixtsnabba bakpulverfrallor med grovt grahamsmjöl i degen.


More ideas
Pinterest
Search