Japp, det är precis så gott som det låter! Fast mycket enklare :-) Det tar faktiskt inte alls lå...

Japp, det är precis så gott som det låter! Fast mycket enklare :-) Det tar faktiskt inte alls lå...

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Himmelska after eight-snitt | Recept.nu

Himmelska after eight-snitt

Fulländad dessert med pepparkakor fyllda med hallon- & vit chokladglass som kan förberedas några dagar i förväg.

Gingerbread with white chocolate and fresh raspberry filling, swap mascarpone for Swedish Kessela.

Skumtomtepannacotta

Skumtomtepannacotta

Christmas Ideas, Christmas Deserts, Christmas Stuff, Cake Ideas, Candy Drinks, Fika, Food Deserts, Sweet Treats, Alternative

Madame Edith - Enkla recept och Klassisk inredning: Kladdkaka med kinapuffstäcke

Madame Edith - Enkla recept och Klassisk inredning: Kladdkaka med kinapuffstäcke

sötsyrliga citronkladdkakan med vit choklad! Perfekt kladdig och med massor av citronsmak. Precis så som e

Citronkladdkaka

sötsyrliga citronkladdkakan med vit choklad! Perfekt kladdig och med massor av citronsmak. Precis så som e

Detta är min absoluta favorittårta!! Jag serverar den ofta här hemma och den blir alltid lika uppskattad. Kärt barn har många namn men ...

Detta är min absoluta favorittårta!! Jag serverar den ofta här hemma och den blir alltid lika uppskattad. Kärt barn har många namn men ...

Gott Helt Enkelt: Hovets Tårta

Gott Helt Enkelt: Hovets Tårta

[ Pepparkaksmums ] Kaka: 150 g smör / 2 ägg / 3 dl socker / 2 msk pepparkakskryddor / ½ tsk mald ingefära (kan uteslutas) / 4½ dl vetemjöl / 2 tsk bakpulver / 1½ dl mjölk. Glasyr: 75 g smör / 1 msk grädde / 1 msk pepparkakskryddor / 3½ dl florsocker. Garnering: Kokos

[ Pepparkaksmums ] Kaka: 150 g smör / 2 ägg / 3 dl socker / 2 msk pepparkakskryddor / ½ tsk mald ingefära (kan uteslutas) / 4½ dl vetemjöl / 2 tsk bakpulver / 1½ dl mjölk. Glasyr: 75 g smör / 1 msk grädde / 1 msk pepparkakskryddor / 3½ dl florsocker. Garnering: Kokos

Pinterest
Search