Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Tonfiskrulle- En perfekt bufférätt

Rullekake med tunfisk, kan lages dagen i forveien

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat  ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Snabba morotssoppan Receptbild - Allt om Mat

Snabba morotssoppan

Treveckorssallad- Vitkålssallad med lång hållbarhet

Treveckorssallad- Vitkålssallad med lång hållbarhet

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Slow-cooked chianti beef stew is bursting with flavour and with a generous portion of tender and succulent meat, this stew can feed up to 10 people. If you're cooking for less than you can seperate into portions and freeze for another time.

IMG_5000

Små smördegssnäckor med en magisk röra på tryffelsalami, soltorkade tomater och mascarponeost

Chili- och vitlökspotatis

Chili- och vitlökspotatis

Mumsfillibaba!!!: Pizzapannkaka

Mumsfillibaba!!!: Pizzapannkaka

Bambi - Sega kola- och havrerutor

Bambi - Sega kola- och havrerutor

Pinterest
Search