Färskpotatis i ugn med honung, parmesan och örter

Färskpotatis i ugn med honung, parmesan och örter (Smaskelismaskens)

Färskpotatis i ugn med honung, parmesan och örter

Kycklingpaj med champinjoner och lagom hetta från sambal oelek. Strunta i bacon om du föredrar det.

Het kyckling med bacon & champinjoner

Kycklingpaj med champinjoner och lagom hetta från sambal oelek. Strunta i bacon om du föredrar det.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

Urgoda brödsnurror med parmesan, vitlök och flingsalt.

Urgoda brödsnurror med parmesan, vitlök och flingsalt.

Köttfärspaj med soltorkade tomater och feta

Potatispaj med feta och soltorkade tomater

Köttfärspaj med soltorkade tomater och feta

Vinbärens syrlighet är god tillsammans med den söta marängen.

Vinbärsformar

Vinbärens syrlighet är god tillsammans med den söta marängen.

En värmande gryta som får god smak av svartvinbärssaft, soja och porter. Ett potatismos smaksatt med blomkål passar till.

Portergryta

En värmande gryta som får god smak av svartvinbärssaft, soja och porter. Ett potatismos smaksatt med blomkål passar till.

God helg på er! Vi är på väg mot Göteborg för Halloween på Liseberg i morgon! Barnen ser fram emot det såååååå! I kväll sover vi på härliga boutiquehotellet Pigalle! Vi har varit där några ggr innan både övernattat och ätit på Restaurang Atelier, alltid grymt bra! Ni kan läsa om det HÄR och HÄR. I […]

God helg på er! Vi är på väg mot Göteborg för Halloween på Liseberg i morgon! Barnen ser fram emot det såååååå! I kväll sover vi på härliga boutiquehotellet Pigalle! Vi har varit där några ggr innan både övernattat och ätit på Restaurang Atelier, alltid grymt bra! Ni kan läsa om det HÄR och HÄR. I […]

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Mästerkocksvinnaren Louise Johansson gästar vår matkasse och bjuder på Sandefjordsgryta. En härligt krämig fiskgryta toppad med kräftstjärtar. Så gott!

Mästerkocksvinnaren Louise Johansson gästar vår matkasse och bjuder på Sandefjordsgryta. En härligt krämig fiskgryta toppad med kräftstjärtar. Så gott!

Pinterest
Sök