Linda Wennerdahl

Linda Wennerdahl

Linda Wennerdahl
More ideas from Linda
Wienernougat, en gammal Alladinask-klassiker som är enkel att göra men som smakar väldigt tjusigt. Recept från Johanna Westmans bok Julgodis.

Wienernougat, en gammal Alladinask-klassiker som är enkel att göra men som smakar väldigt tjusigt. Recept från Johanna Westmans bok Julgodis.

Den berömda trillingnöten ifrån Marabous Paradisask gör du enkelt själv. De blir precis lika goda! Jag missade ett moment i receptet såg jag nu i efterhand. Så kan det gå ca 35 praliner ...

Den berömda trillingnöten ifrån Marabous Paradisask gör du enkelt själv. De blir precis lika goda! Jag missade ett moment i receptet såg jag nu i efterhand. Så kan det gå ca 35 praliner ...

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm.. En skopa vaniljglass…

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm.. En skopa vaniljglass…

Vaniljbullar9

Vaniljbullar9

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Snickerskladdkaka - En fantastiskt god kladdkaka med kola och jordnötter  Ett av mina mest populära recept - Ingår SJÄLVKLART i  EDITHS B...

Snickerskladdkaka - En fantastiskt god kladdkaka med kola och jordnötter Ett av mina mest populära recept - Ingår SJÄLVKLART i EDITHS B...