Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Något som kommer finnas på julbordet från och med nu är denna rödkålssallad med apelsiner och valnötter. Ett fräscht tillskott till julmaten och jättegod.

Något som kommer finnas på julbordet från och med nu är denna rödkålssallad med apelsiner och valnötter. Ett fräscht tillskott till julmaten och jättegod.

Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

grekisk-paj-3

grekisk-paj-3

Den här rostade morotssalladen är lika god som vacker. Servera den gärna medan den fortfarande är lite ljummen, tillsammans med en pigg citrusdressing med extra krydda av vitlök och osötad senap. Bjud med stekt halloumi för en fräsch veggo-rätt till vardags.

Den här rostade morotssalladen är lika god som vacker. Servera den gärna medan den fortfarande är lite ljummen, tillsammans med en pigg citrusdressing med extra krydda av vitlök och osötad senap. Bjud med stekt halloumi för en fräsch veggo-rätt till vardags.

Treveckorssallad- Vitkålssallad med lång hållbarhet - ZEINAS KITCHEN

Treveckorssallad- Vitkålssallad med lång hållbarhet - ZEINAS KITCHEN

Riven zucchinisallad med silverlök och citron

Riven zucchinisallad med silverlök och citron

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Pinterest
Search